Centrul de Estetica si Remodelare Corporala High Class Beauty Studio Bucuresti vine in intampinarea dumneavoastra cu pachete de tratamente, proceduri si ritualuri SPA personalizate, cu o arie larga de acoperire.

Tratamentele oferite de salonul High Class Beauty Studio reprezinta posibilitatea de a va asigura o sanatate buna pe termen lung, de a va simti si de a arata bine. Prin programele personalizate realizate de specialistii High Class Beauty Studio, veti obtine, pe langa silueta dorita, vitalitate, sanatate, relaxare, frumusete, atitudine pozitiva, optimista si incetinirea fenomenului de imbatranire.

Va prezentam cateva tipuri de tratamente pe care le puteti efectua in salonul nostru, cu mentiunea ca intotdeauna profesionistii High Class Beauty Studio vor tine cont de necesitatile clientilor: relaxare, detoxifiere, slabire, hidratare, antiimbatranire, eliminarea celulitei, diminuarea sau eliminarea vergeturilor, tonifiere, eliminarea stresului.

Centrul de Estetica si Remodelare Corporala High Class Beauty Studio Bucuresti a conceput pentru dumneavoastra noul Pachet ONE DAY SPA dedicat atat doamnelor cat si domnilor la pretul de numai 99 lei! Profesionistii nostri va vor rasfata corpul cu un adevarat ritual cu masaj, aromaterapie, muzica de relaxate, impachetari, mezoterapie si alte delicii.In aproximativ 4 ore petrecute la centrul nostru va garantam ca va veti simti mult mai relaxati, iar pielea corpului dumneavoastra va fi mai hidratata si mai ferma.

Detalii privind ofertele noastre gasiti accesand www.originalbeauty.ro.

Despre High Class Beauty Studio Bucuresti
Ai probleme cu kilogramele in plus sau esti complexata din cauza inesteticei celulite? Vrei sa arati mai bine pentru a avea mai multa incredere in tine? Sau pur si simplu iti doresti cateva clipe de relaxare si rasfat numai pentru tine? High Class Beauty Studio este solutia! Intr-un ambient intim si primitor iti oferim posibilitatea de a obtine silueta dorita fara eforturi chinuitoare.

Adresa: Bucuresti, str. Dristorului nr. 5, intersectia cu bd. Decebal
Web: www.originalbeauty.ro
Facebook:
E-mail: contact@originalbeauty.ro
Tel: 0733 822 020
Program: L-V 10-20; S 10-14

Banner SapunulCheia.ro