Seminar privind imunitatea copiilor

0
528

Fiecare parinte responsabil isi doreste sa aiba un copil sanatos. Copilaria este perioada cea mai frumoasa in care copilul face progrese si descoperiri importante, insa pentru parinte aceasta perioada este una plina de griji cu privire la afectiunile pe care le poate dobandi puiul sau.

Intrarea in colectivitate a unui copil atrage raceli/viroze frecvente, din cauza factorilor favorizanti. Este binecunoscut “scenariul” care da dureri de cap parintilor: copilul merge in colectivitate si se intoarce acasa cu nasul infundat, tuse, febra si dureri in gat; sta cateva zile acasa, dar, de indata ce revine in colectivitate, simptomele reapar si se reia povestea. De fapt imunitatea copiilor este una dintre principalele preocupari ale parintilor inca de la nasterea copiilor.

Asa cum v-am obisnuit, Copil Drag continua seria evenimentelor legate de adoptarea unui stil de viata sanatos, si impreuna cu partenerii sai organizeaza un `Seminar privind Imunitatea Copiilor`. Evenimentul va avea loc in data de 14 iunie 2016, ora 18, la hotel Capital Plaza, B-dul Iancu de Hunedoara nr 54, sector 1 (Bucuresti).

Invitata noastra, dna dr. Ana Culcer, medicul a peste un milion de copii, va vorbi parintilor prezenti la eveniment despre ce inseamna sa cresti imunitatea copiilor prin adoptarea unui stil de viata sanatos. Evenimentul va avea si o sectiune de intrebari si raspunsuri in cadrul careia dna dr. Ana Culcer va raspunde intrebarilor diverse care ii framanta pe parinti.

Locurile sunt limitate! Va rugam sa confirmati prezenta dvs la adresa de e-mail evenimente@copildrag.ro unde va rugam sa ne lasati numele si prenumele, nr. telefon, varsta si sexul copilului dvs.

In sala este permis accesul copiilor!

Va asteptam cu drag,
Echipa Copil Drag
poza-seminar-imunitatea-copiilor-Culcer-copil-drag

Banner SapunulCheia.ro