Cadourile între colegi pot fi simplu de ales atunci când cunoști foarte bine persoana respectivă, dar ce te faci dacă a ziua cuiva dintr-un alt departament, cu care te întâlnești doar de câteva ori pe zi, la cafea, iar singurele subiecte de discuție sunt legate de job sau de vremea de afară? Indiferent că ești în căutarea unui dar pentru cineva apropiat de la locul de muncă sau pentru colegii cu care ai o relație strict profesională, există câteva ponturi în a duce această sarcină la bun sfârșit. 

 

Așadar, cu ce cadouri îți poți surprinde colegii de birou? Iată câteva idei:

 

Cadoul pentru colegii pe care nu-i cunoști foarte bine 

 

Acest tip de cadou poate fi ideal atât pentru un coleg despre care nu știi foarte multe, cât și pentru șef, cu care ai o relație 100% formală. O băutura fină, un set de accesorii pentru vin, un stilou personalizat sau o carte de dezvoltare personală sunt doar câteva dintre ideile de luat în calcul. 

Cadoul clasic 

Din categoria cadourilor clasice fac parte seturile de parfum, bijuteriile din materiale prețioase pentru colege și un planner sau un accesoriu pentru gadgeturi pentru colegi. Dacă te-ai decis să oferi un parfum colegei tale de birou, optează pentru o aromă inspirată ceea ce folosește deja ori ceva cu totul nou cu care să o surprinzi. Alege din varietatea din parfumuri de dama orientale de pe infinitelove.ro. Varianta parfumului drept cadou este potrivită și pentru bărbați. 

 

În categoria cadourilor clasice intră și gadgeturile și accesoriile pentru telefonul mobil, precum căști sau baterii externe.

Cadoul inspirat din hobby-uri

Sigur ați stat la povești în pauzele de la job și fiecare și-a spus pasiunea sau înclinația către o activitate anume. În cazul în care ai un coleg pasionat de grădinărit, atunci un set de ustensile și câteva plante decorative sunt o idee bună de cadou. Inspiră-te din hobby-urile lor și îi vei surprinde în cel mai plăcut mod. De exemplu, pentru un ciclist un echipament nou este potrivit. Dacă colegul tău adoră să meargă pentru două roți cu motocicleta o cască personalizată poate fi de asemenea o alegere ideală. De asemenea, pentru pasionați alege bilete la un meci de fotbal, la un concert al unei trupe cunoscute, la teatru sau la un spectacol de operă. 

Cadoul haios 

Pentru cei cu simțul umorului ai nevoie de un cadou haios. Alege un joc de societate pe care să-l folosească alături de prieteni, un tricou cu un mesaj amuzant, un butoi cu bere sau un suport de pixuri într-o formă atipică. 

Cadoul practic

Dacă totuși nu ai nicio idee și vrei să mergi la sigur cu cadoul pentru colegul tău de birou, atunci află ce anume își dorește. Darurile practice sunt binevenite, mai ales atunci când toată echipa face chetă, iar suma care se strânge este considerabilă și poate fi investită într-un obiect valoros. Ce înseamnă valoros? De exemplu, geanta pe care colega voastră o admiră într-o vitrină de săptămâni bune, dar pe care nu a reușit să și-o cumpere. La fel și un nou model de smartwatch pe care colegul îl studiază încă din perioada de prelansare, dar care îi este încă inaccesibil din cauza prețului prea mare. Sau poate două bilete de avion pentru un city-break în una dintre Capitalele europene aflată pe lista cu locuri de vizitat.

 

Pentru a surprinde cu adevărat o persoană atunci când îi faci un cadou e nevoie să acorzi ceva timp pentru a observa ce anume i-ar face plăcere să primească. Cum îl alegi pe cel potrivit? În funcție de personalitatea celui care-l primește, de pasiunile sale, de firea sa.

 

Banner SapunulCheia.ro