Un aspect important în alegerea accesoriilor pentru casa ta nu este neapărat cum arată, ci cum se simte. Accesoriul prea mare sau mic pentru mâna ta sau care se simte ciudat de folosit nu merită, oricât de bun ar arăta. Vă recomandăm întotdeauna să comandați un eșantion pentru a încerca înainte de a vă angaja pentru a vă asigura că se va potrivi nevoilor dvs.

 

Nu vă faceți griji cu privire la „potrivirea” accesoriilor dvs. cu culoarea ușii, a dulapurilor sau chiar a altor obiecte din spațiu. Un sfat util de reținut este că culorile și pereții dulapurilor cu culori mai calde tind să se coordoneze bine cu finisajele metalice calde, iar culorile mai reci arată bine cu metalele reci, cum ar fi cromul sau bronzul alb.

 

Pentru casele în stil tradițional, ne aplecăm adesea spre coordonarea stilurilor accesoriilor care sunt pline de corp cu margini moi, rotunjite. În casele care au un stil de tranziție sau modern, gândiți-vă la linii curate, cu detalii și margini simple. O altă abordare este instalarea accesoriile cu un design unic și complicat pentru a face cu adevărat un spațiu altfel simplu! Cu toate acestea, acestea nu sunt reguli dificile și rapide.

 

Dacă sperați să schimbați doar câteva dintre accesoriile vechi cu altele noi, nu vă faceți griji că trebuie să înlocuiți fiecare componentă de mobila din casa dvs. pentru ca spațiul dvs. să pară coeziv. Contrar credinței populare, este perfect un amestec de finisaje metalice – chiar și în aceeași cameră! Sfatul nostru ar fi să alegeți metale care contrastează. Două piese de accesorii cu culori și finisaje care par să se potrivească aproape – dar nu – au potențialul de a se remarca ca o durere a ochilor. Din experiența noastră, este adesea util să alegeți un finisaj „dominant” și să alegeți încă un finisaj (cel mult două) pentru a completa aspectul. Alegeti din gama noastra de manere si butoni de mobila de la Protege Parol.

 

Instalarea de noi accesorii  este adesea economică și detaliata, așa că aveți spațiu pentru a vă distra! Înlocuirea manerelor plictisitoare cu sertare pentru animale, flori sau bijuterii strălucitoare poate face ca sifonierul sau vanitatea să se simtă nou, minus prețul ridicat.

Banner SapunulCheia.ro