Cineva care cumpără o chiuvetă pentru prima dată poate găsi alegerea dintre numeroasele materiale, culori și forme stresante.

 

Este bine când este vorba despre singura formă. Știm de ce fel de chiuvetă avem nevoie pentru a servi întreprinderile noastre de gătit cât mai mult posibil – dublu, simplu, mai mare sau mai mic, un vas mai adânc pentru spălarea vaselor …

 

Apoi vine materialul: oțel inoxidabil, sticlă călită, compozit sau granital …

 

Descoperiti si gama noastra de chiuvete din inox de la Blanco pentru o casa eleganta si moderna.

 

De data aceasta ne vom concentra pe acesta din urmă – este o chiuvetă din granit alegerea potrivită pentru viitoarea dvs. bucătărie și de ce? Citiți în articolul de mai jos.

 

Granital este un material compozit care este un amestec de două materiale și reprezintă unul dintre cele mai solide materiale de pe piață.

 

De fapt, Granital are proprietăți chiar mai bune decât granitul natural, care este a doua cea mai dură substanță de pe Pământ, imediat după diamant.

 

Granital este un amestec de particule de granit 75-80% sau pulbere de granit, legate între ele printr-un liant de înaltă calitate. Acest amestec oferă o rezistență incredibilă chiuvetei, dar și flexibilitatea și rezistența necesare la schimbările de temperatură ridicată, de exemplu, atunci când se toarnă apă clocotită și apoi se toarnă cu apă rece

 

Bucătăriile albe lucioase sunt înlocuite de culori mai închise, materiale naturale și aspect robust.

 

Dacă v-ați îndrăgostit de natură și doriți să încorporați această notă organică în viitoarea dvs. bucătărie, o chiuvetă din granital va fi un plus natural minunat pentru fiecare bucătărie.

 

Chiuvete de granit: Culori și pete

Granitul este o piatră naturală care se caracterizează prin nuanțe de culoare sau inconsistență a culorii.

 

Cu toate acestea, în cazul unui amestec de granit, nu trebuie să vă faceți griji că chiuveta livrată va fi complet diferită de cea de care v-ați îndrăgostit online sau într-un showroom de bucătărie.

P – descoperiti toata gama naostra de chiuvete Blanco din granit.

Cu pulberea de granit amestecată, culoarea amestecului poate fi controlată cu precizie, prin urmare granitul este o soluție excelentă pentru oricine îi place aspectul natural, dar nu are grijă de abaterile tipice de culoare ale materialelor naturale.

Banner SapunulCheia.ro