Numărul 5 al revistei Pastry Chef vă așteaptă să descoperiți lumea fascinantă a cofetăriei.
Prima oprire o vom face la ChocoFashion pentru a ne pune la curent cu moda pralinelor. Aflăm de la designerul Ștefan Nogoita că în spatele fiecărei bucăți de ciocolată sunt multe ore de muncă îmbinate cu inspirație și talent.
Vă purtăm apoi într-o călătorie la Paris pentru a degusta preparate fără gluten, dar cu mult gust. Ne întoarcem apoi la București, la Mahala. Aflăm aici, de la chef Sorin Cucu, o poveste plină de farmec despre un vis devenit realitate și despre gurmanzii cu pofte satisfăcute.
În numărul 5, Pastry Chef face o incursiune în timp pentru a afla istoria unei prăjituri foarte la moda astăzi: cheese cake. Veți afla schimbările prin care a trecut, dar și rețete celebre ale unor cofetari care și-au pus amprenta asupra unui desert aparent banal.
Ingredientul-vedetă al acestui număr este laptele. Va vorbim despre toate tipurile de lapte care pot fi consumate de om și despre modul în care acestea pot fi întrebuințate în cofetărie. Și pentru că fructele sunt cele care dau savoare produselor dulci, am ales să vă povestim despre grepfrut. Redactorii noștri vă recomandă o tarta inedită în care se regăsesc aromele atât de ispititoare ale grepfrutului.
Nu lipsesc din acest număr nici rubricile de legislație, nici cea de mică publicitate, care vă pot ajuta să vă dezvoltați mai ușor afacerea.

Banner SapunulCheia.ro