Bursa Romana de Afaceri SA, lanseaza incepand cu luna ianuarie 2015 oferta de servicii de consultanta pentru dezvoltarea afacerilor sociale
Bursa Romana de Afaceri SA ofera contra cost pachete de servicii integrate destinate infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor sociale din Romania. Serviciile pornesc de la sprijin in constituirea / infiintarea unei intreprinderi sociale , support in relatia cu furnizorii, servicii aferente marketingului intreprinderii cum ar fi realizaea web-site-urilor si a brosurilor de prezentare, prospectarea pietei si gasirea de clienti, si continua cu sprijin in negocieri si consultanta in organizarea efectiva a afacerii pe principii sustenabile.
In functie de nevoile clientului, noi acordam sprijin pentru gasirea de finantari – de preferat bancare, dar si prin identificarea unor parteneri de afaceri care ar putea sa se implice in aducerea resurselor de care intreprinderea are nevoie pentru realizarea misiunii sale.
Nu in ultimul rand, urmarirea derularii contractelor, reprezinta un servicu important pe care il putem oferi, unei intreprinderi sociale aflate la inceput de drum.
Costul lunar aferent acestor activitati, este de 2500 Euro+TVA, si poate varia in functie de nevoile specifice ale clientului, perioada minima de contract fiind de 6 luni. Perioada este impusa de implementarea unor activitati sustenabile pentru intreprinderea sociala.
Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here