Global Business Connect este evenimentul de networking al Bursei Romane se Afaceri, care ofera oamenilor de afaceri romani si straini – membrii si parteneri ai Bursei Romane de Afaceri, posibilitatea de a relationa direct si a isi extinde relatiile de business atat in tara cat si in strainatate prin intalniri bine structurate si selecte.

“Interactiunea directa intr-un cadru select, inmulteste beneficiile oferite de platforma noastra on-line de business matchmaking si marketing digital pentru oamenii de afaceri. Partenerii de afaceri isi fac astfel, legaturi directe de afaceri, intalnesc jucatori importanti in piata de afaceri din Romania, precum banci, fonduri de investitii, investitori straini interesati de piata din Romania, reprezentanti ai mediului diplomatic acreditat in tara noastra. Ulterior, participantii pot tine legatura intre ei, si ramane conectati cu ultimele noutati oferite de platforma noastra de afaceri, unde acestia isi pot promova oportunitati de afaceri, propuneri de parteneriate de afaceri, communicate de presa si stiri de companie, lista propriile companii si cauta diverse oportunitati oferite de alti membri ai comunitatii de afaceri”, declara Valentin Preda, presedintele Bursei Romane de Afaceri.

Fiecare editie a Global Business Connect va reuni reprezentanti de seama ai celor mai importante institutii din stat, diplomati, manageri ai unor companii de renume, atat din tara, cat si din strainatate, dar si antreprenori si proprietari de afaceri, iar membrii platformei RBE Connect vor avea accesul GRATUIT in baza unei rezervari prealabile care se poate face direct prin intermediul platformei.

Global Business Connect a avut ca parteneri Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri – ANBAR, Brand Academy, Business COVER, Fii Andreprenor! si Global Vision. RBE CONNECT este prima si cea mai complexa platforma de business matchmaking si marketing digital din Romania cu acces la piata internationala, parteneri de afaceri, investitori straini, oportunitati de afaceri, care faciliteaza internationalizarea companiilor romanesti, investitiile private de capital, realizarea de parteneriate de afaceri, joint-ventures in tara si strainatate, dezvoltarea si/sau restructurarea afacerilor, vanzarea si cumpararea de afaceri la cheie.

 

Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.