laptop second hand

De multe ori, atunci cand vor sa isi cumpere un laptop, oamenii se orienteaza catre modelele noi. Acestea au configuratii de ultima generatie, pe care insa foarte putini vor ajunge sa le foloseasca la adevarata lor capacitate. Prin urmare, daca nu te pasioneaza gaming-ul, editarea foto/video sau realizarea de programe software, nu are foarte mult sens sa investesti o avere intr-un laptop. Daca il vei folosi pentru retele de socializare, e-mail, scrierea/editarea de documente sau navigarea pe internet, un laptop second hand este alegerea potrivita pentru tine. Iata mai jos care sunt principalele avantaje ale achizitionarii unui laptop second hand:

1. Pretul. De departe cel mai mare beneficiu al unui laptop second hand il reprezinta pretul. Acesta poate fi chiar si cu 50% mai mic decat al unui model nou.

2. Diversitatea configuratiilor. In mod logic, diversitatea de modele de laptopuri second hand va fi intotdeauna mai mare decat a celor noi. In acest fel, este mult mai usor sa alegi configuratia care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

La Interlink, companie care comercializeaza echipamente IT second hand inca din 1997, gasesti o gama larga de laptopuri second hand, cu urmatoarele specificatii:

producatori: Dell, Fujitsu Siemens, HP, Lenovo;

procesor: Intel Core i7, Intel Core i5, Intel Core i3, Intel Celeron;

rezolutie ecran: intre 1280×720 pixeli si 1920×1080 pixeli;

diagonala ecran: intre 11,6 si 17,3 inci;

frecventa procesor: intre 1,60 si 2,90 GHz;

memorie RAM: intre 4 GB si 16 GB;

capacitate harddisk: intre 128 GB si 500 GB.

3. Garantia. Specialistii Interlink testeaza riguros toate produsele inainte de a le pune spre vanzare. Totusi, in cazul in care intampini vreo problema cu laptopul second hand, esti acoperit de garantia standard de 1 an. De asemenea, aceasta poate fi prelungita pana la 5 ani, prin intermediul serviciului de garantie extinsa.

4. Transportul, livrarea si returul. Daca alegi sa achizitionezi un laptop second hand de la o firma profeionista, vei beneficia de numeroase avantaje in ceea ce priveste transportul, livrarea si returul. La Interlink, transportul este gratuit pentru toate comenzile mai mari de 150 de lei, iar livrarea este efectuata in 24 – 48 de ore, in toata tara. De asemenea, in cazul in care nu esti multumit de produsul achizitionat, ai drept de retur in 60 de zile.

5. Alte beneficii. La fiecare comanda online efectuata pe site-ul Interlink, primesti 5% din valoarea acesteia sub forma de credit, pe care il poti folosi pentru a cumpara alte produse.

Inainte de a cumpara un laptop second hand, trebuie sa verifici cateva aspecte esentiale. In primul rand, acorda atentie aspectului general al laptopului second hand. Ecranul trebuie sa aiba o luminozitate puternica, tastatura trebuie sa fie perfect functionala, la fel si touchpad-ul, CD-ROM-ul, boxele sau webcam-ul. De asemenea, verifica daca laptopul second hand are o baterie performanta sau daca aceasta poate fi inlocuita. In caz contrar, nu vei putea profita de portabilitatea laptopului si vei ajunge sa il folosesti ca pe un calculator desktop, mereu conectat la o sursa de curent. Nu in ultimul rand, verifica daca laptopul second hand se conecteaza la internet si daca porturile USB functioneaza corespunzator.

Banner SapunulCheia.ro