Marketing de performanta oferit ca serviciu contra comision din vanzari

0
464

logo2

Magazinele online pot alege din august servicii de marketing online de performanta, prin InboxTarget. InboxTarget este o solutie completa de marketing, cu posibilitatea de plata la comision din vanzarile asistate. Cele 42 de campanii standard pot fi oricand extinse prin customizare dedicata fiecarui magazin in parte.

In ultima perioada se pune accentul pe folosirea tehnologiei pentru maximizarea rezultatelor de marketing. Cu accent pe automatizare, agentia InboxTarget, apeleaza la solutii tehnice complexe pentru personalizarea experientei utilizatorilor aflati in diverse stadii de cumparare.

Din start, in urma integrarii, clientul beneficiaza de experienta acumulata in diverse nise si industrii (travel, asigurari, moda, IT&C sau servicii). Cele 42 de campanii standard pe care punem la dispozitie pot fi customizate si pregatite pe fiecare business in parte:
Creare newsletter in maxim 5 minute (folosind produse din site, sau calculate personalizat pt fiecare user);
Trimitere newslettere automate, completate cu interesele fiecarui utilizator;
Retargeting emailuri in functie de comportamentul din site;
Afisare mesaje dinamice catre audiente segmentate in site;
Creare de campanii in pasi (workflowuri), pentru a incuraja finalizarea cumparaturii;
Recomandari de produse onsite, cu 20 de algoritmi predefiniti, gata de pornit.

Doar din campania de recuperare cosuri abandonate, in 2015 s-au recuperat vanzari pierdute in valuare de 7.4 milioane EUR.

Preturile pentru oferta de servicii completa pot fi de 4.9% comision din vanzarile asistate sau incepand de la 60euro, abonament lunar.

Oferta speciala pentru primii 5 clienti interesati: 1.000.000 de emailuri gratuite, in valoare de 350euro.

Despre InboxTarget.ro
Lansata in Romania oficial in aceasta luna, InboxTarget vine dupa 1 an experienta de teste in piata si beneficiind de 7 ani experienta in afara. InboxTarget foloseste platforma tehnica a Vibetrace in oferirea solutiei catre clientii agentiei. Printre clientii online romani care au testat cu succes se numara: drimus.ro, ceasmania.ro, ilpasso.ro, tinar.ro. Valoarea vanzarilor totale asistate lunar depaseste 13.000.000 EUR. Numarul total de utilizatori de internet pentru care se analizeaza date este de 250.000.000.

Banner SapunulCheia.ro