Unele dintre cele mai insemnate prejudicii pe care le suportam ca si companii sunt fara indoiala cele produse de catre soferii indisciplinati care adesea incalca reguli de circulatie si nu respecta termenele de livrare. In aceste conditii, atat companiile mari, cat si cele mici s-au vazut nevoite sa inevesteasca in diverse aplicatii software care sa le ofere detalii amanuntite cu privire la modul in care ajunge marfa la destinatie, despre comportamentul soferilor in trafic, precum si alte detalii importante cu privire la comportamentele acestora care pe termen lung se pot dovedi a fi extrem de paguboase pentru orice companie.

Una dintre cele mai celebre aplicatii software la ora actuala este fara indoiala www.multifleet.ro, aplicatie care cu siguranta se va dovedi unul dintre cei mai veritabili aliati ai companiilor. Aceasta aplicatie, desi pare destul de comuna pentru cele mai multe dintre companii, reuseste sa se impuna in fata clientilor sai prin simplitate in utilizare dar si eficienta in ceea ce priveste furnizarea unor detalii vitale cu privire la comportamentele neadecvate ale soferilor. Iata alte cateva avantaje pe care le veti avea daca alegeti sa utilizati o astfel de aplicatie.

O astfel de aplicatie reprezinta fara indoiala o investitie cat se poate de chibzuita avand in vedere ca in simplitatea ei, aplicatia ne poate oferii o serie de detalii importante cu privire la modul in care soferii angajati livreaza marfa. Probabil ne sunt arhicunoscute cazurile in care soferii in timpul programului de lucru au tendinta de a-si rezolva simultan si alte probleme de natura personala. Aceste comportamente pe termen lung ne supun unor cheltuieli nejustificate pe noi, ca si companie. O aplicatie precum cea descrisa mai sus ne da posibilitatea de a sti cu exactitate momentul in care un sofer seabate de la ruta prestabilita, sau cand acesta depaseste limita de viteza admisa.

In plus, aceasta aplicatie ne da simultan si posibilitatea de a stabili prin intermediul ei care sunt cele mai optime rute pe care le pot urmarii soferii nostri pentru a evita astfel parcurgerea unor kilometrii in plus, care fara evident se transforma ulterior in costuri. Totodata, aplicatia ne poate oferii detalii si despre data si ora exacta la care s-a efectuat o alimentare.

Pentru ca in general este destul de greu sa ne dam seama daca a fost respectat sau nu un termen de livrare, prin intermediul acestei aplicatii vom avea posibilitatea de a stii cu exactitate ora la care marfa a ajuns la destinatie. In cazul in acre soferii intarzie in mod repetat, vom avea fara indoiala posibilitatea de a-i trage la raspundere, gratie acestei aplicatii.

Banner SapunulCheia.ro