Luni, 19 Octombrie 2015 a avut loc Forumul de Afaceri Romania Taiwan, prilej cu care a fost organizata o sesiune de intalniri de stabilire de noi contacte de afaceri intre companii din Romania si Taiwan.

Evenimentul s-a desfasurat la Hotel Marshall Garden din Bucuresti, unde au participat un numar de aproximativ 45 de persoane cu pozitii cheie in companii, dintre care marea majoritate apartinand companiilor taiwaneze vizitatoare.

Participarea a fost gratuita, obiectivul evenimentului de afaceri fiind acela de a se dezvolta noi parteneriate intre companiile din Romania si Taiwan, din urmatoarele domenii: utilaje pentru industria alimentara, sisteme de iluminare cu LED, cercetare si dezvoltare ICT, servicii logistice, e-learning, servicii de consultanta în domeniul ICT, centrale solare, SMART city, ESCO, hydraulic power plant (sub 10 MW), produse din cupru, conectori, cabluri de alimentare AC, servicii de inginerie pentru infrastructura, Trading, Import/export produse alimentare, investitii, precum si de a discuta interesele de afaceri ale acestora.

La eveniment au participat 14 companii importante din Taiwan, dintre care enumeram: Chinese International Economic Cooperation Association, Anko Food Machine Co. Ltd, Green Master International Freight Services, Institute for Information Industry – International Division, AU/ GA Group, Taiwan Association of Machinery Industry, Hotron Precision Electronic Ind. Co., Lei Yueh Enterprise Co. Ltd, etc.

Forumul de afaceri Romania – Taiwan a fost unul de succes, oferind companiilor din Romania si Taiwan ocazia de a discuta concret propunerile si oportunitatile de afaceri existente.

Pentru a participa pe viitor la astfel de evenimente de business din domeniile care te intereseaza, inscrie-te GRATUIT in directorul de afaceri si alatura-te comunitatii noastre de business.

RBE este prima platforma de business matchmaking si marketing digital din Romania, care conecteaza oamenii de afaceri si necesitatile lor la cele mai relevante si calitative oportunitati de afaceri, finantari sau parteneri la nivel global.

RBE a primit, din partea ANEIR (Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania), diploma de excelenta pentru lansarea celei mai inovative si complexe platforme de afaceri internationale si marketing digital din Romania.

Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.