FeelFree Fashion FFF by Violeta Badea anunta lansarea noii colectii de toamna, o colectie variata care se adreseaza in special doamnelor cu varsta de 30+ si cuprinde atat rochii, fuste, bluze, salopete cat si compleuri si jachete in care te simti cu adevarat “ free”. Principalul nostru atu este acela, ca realizam haine de dama in serii mici pentru a da individualiate fericitelor purtatoare. FeelFreeFashion FFF este un proiect 100% romanesc ce imbraca forma unui mic atelier de creatie haine dama. Conceptul de la care s-a pornit este de a oferi haine care se adreseaza corpului si nu invers. Pe langa colectia de toamna, mai punem in valoare si colectia noastra de top ce poarta numele de “metamorfoza”. Legat de aceste articole putem spune ca sunt tinute spectaculoase, deoarece dintr-o singura rochie putem purta pana la 10 tinute extrem de elegante si sexy in acelasi timp. Acestea sunt puse in valoare de pictura manuala pe care o detin marea majoritate dintre ele, realizata de partenera noastra, pictorita Cristiana Catuneanu.

De la celebrul covor rosu pe care sunt fotografiati invitatii pana la privirile admirative pe care le atrag, feminitatea este cel mai bine pusa in valoare atunci cand este insotita de o tinuta frumoasa, eleganta. Astfel s-a nascut Feelfree Fashion FFF.

Inceputul a fost in noiembrie, anul trecut cand s-au achizitionat masinile si accesoriile necesare desfasurarii activitatii. Productia efectiva a inceput in ianuarie anul curent, iar modelele au curs unul dupa altul. De asemeni s-a investit foarte mult si in partea de prezentare, astfel ca pentru shooting s-a apelat la o agentie specializata, de modele cu tot staful, respectiv fotograf, makeup si stilist.

Pe langa site-ul lansat recet (www.feelfreefashion.ro ), promovarea este realizata atat pe facebook, cat si pe Google, campanii de remarketing, diferite evenimente de profil, etc. Detinem un magazin online pentru shopping (www.feelfreefashion.ro ), iar in curand vom deschide si primul nostru showroom in care veti putea proba si simtii mult mai bine materialele tinutelor noastre.

General Manager

Violeta Badea

0723 165 353

 

Banner SapunulCheia.ro