Recent, The Wall Street Journal a listat Kyocera in top 100 „companii gestionate sustenabil la nivel global”. Clasificarea s-a facut tinand cont de capacitatea companiilor de a dezvolta strategii ce pot fi sustinute pe termen lung si abilitatea acestora de a le pune in executie pana la nivel de gama de produse comercializate.

Kyocera in TOP 100 companii sustenabile
Clasamentul a fost realizat de analistii publicatiei americane The Wall Street Journal. Au fost evaluate valorile de sustenabilitate a peste 5500 de companii tranzactionate public. Principalele criterii de evaluare au vizat:
• Modelul de afaceri si capacitatea de inovatie
• Probleme sociale externe si cele legate de portofoliul de produse
• Relatia cu angajatii si conditiile de munca
• Eforturile de conservare si protectie a mediului si capacitatea de gestionare a riscurilor de mediu.

Aprecierea analistilor WSJ este confirmata de analistii din industrie.
Inceputul anului i-a adus companiei Kyocera Document Solutions si premiul WorldStar Award 2021 acordat de World Packaging Organization la categoria Electronice. Premiul reprezinta un reper pentru intreaga piata de solutii de ambalare a produselor. Competitia evalueaza compatibilitatea cu mediul inconjurator, eficienta economica, originalitatea materialelor de ambalare si acorda statutul „WorldStar” celor mai spectaculoase produse.

Kyocera a primit aceasta distinctie pentru solutia inovativa de ambalare a alimentatoarelor duplex automate de documente utilizate la echipamentele multifunctionale. Este pentru a zecea oara cand Kyocera Document Solutions primeste acest prestigios premiu.

Standardele practicate de Kyocera in materie de ecologie au insa o istorie indelungata. 99% dintre produse Kyocera sunt catalogate ca verzi: ceea ce inseamna ca aproape toate produsele Kyocera sunt proiectate cu respect fata de mediul inconjurator.

Tehnologia ECOSYS, lansata in 1992, este cea mai buna ilustrare a modului in care Kyocera Document Solutions intelege sa ofere solutii de cea mai inalta calitate si totodata sa ia parte la eforturile globale de protejare a mediului inconjurator. ECOSYS este o tehnologie utilizata de echipamentele de tiparire Kyocera si permite reducerea impactului asupra mediului inconjurator (Ecologie), reducerea costurilor de exploatare (Economie) si asigura o integrare simplificata cu infrastructurile existente (Sisteme).

Componenta ecologica este completata cu succes de calitatea si fiabilitatea de exceptie a imprimantelor si echipamentelor multifunctionale de tiparire Kyocera, care au primit constant recunoasterea analistilor din industrie, reflectata si in numeroasele premii BLI.

In Romania, echipamentele de tiparire Kyocera Document Solutions sunt distribuite de IT Bright Solutions.

Banner SapunulCheia.ro