BUCHAREST DANCE FESTIVAL – O Competitie de Dans Internationala

Ars Nova Events organizează în data de 4 Mai – Bucharest Dance Festival Spring Edition, o competiție de dans cu 11 discipline și o multitudine de premii. Aflat la a opta ediție BDF promovează și încurajează dansul în toate formele lui, într-un cadru deosebit la Palatul National al Copiilor, Sector 4, București.

Ce vor găsi dansatorii la BDF Spring Edition ?
– 6 categorii de vârsta (Mini, Petite, Children, Junior, Senior, Adult)
– Trofee de cristal pentru locurile 1, 2 și 3 (grup, formații, duo/trio/quartet)
– Medalii de cristal pentru locurile 1, 2 și 3 (solo)
– Certificat de Premiere locurile 1, 2 și 3
– Diplomă de Mențiune pentru toate rutinele
– 11 discipline de dans împărțite în doua divizii (Artistic și Open)
– BDF Gala Show – cele mai bune 20 de rutine nominalizate
– Welcome Pack – fiecare dansator primește la înscriere Diplomă de Participare și Medalia BDF
– Calificări pentru Freedom Dance Festival, Budapesta, Iunie 22-23, 2019
– Sesiune de Feedback cu Jurații
– 2 nivele pentru diferențierea dansatorilor (Amator și Pre Profesional)
– Sistem de înregistrare și jurizare online
– Verificare punctaje și comentarii jurați în contul scolii
– 10 Premii Speciale

Pentru a acorda șanse dansatorilor începătorilor dar și celor cu experiență, înscrierea rutinelor la BDF oferă posibilitatea de a selecta nivelul Amator (între 2 – 6 ore / săptămână) sau Pre Profesional (peste 6 ore / săptămână). Astfel șansele de premiere sunt mai echilibrate între dansatori.

Bucharest Dance Festival Gala Show – Fiecare scoală poate nominaliza pentru Gala Show înainte de începerea competiției o coregrafie care sa participe pentru Gala Show. Aceste coregrafii sunt cele care participa în concursul oficial, dar și pentru gala, contează punctajul coregrafilor înscrise pentru acestea. De exemplu, 70 de scoli au înscris 70 de coregrafii, primele 20 vor dansa în Gala Show indiferent daca alte coregrafii din concursul BDF au punctaj mai mare.

Festivitatea de premiere adaugă un plus de premii – cele 10 premii speciale, Most Entertaining, Best Choreography, Best Trainer, Best Costume, Best Male, Best Female, Overall High Score Solo, Overall High Score Duo/Trio/Quartet, Overall High Score Groups, Overall High Score Formation.
Rutinele înscrise vor fi selectate în funcție de punctajele primite pentru Calificare la Freedom Dance Festival care va avea loc în Budapesta în 22-23 Iunie, 2019.

Înregistrările pentru Bucharest Dance Festival Spring Edition sunt acum deschise, taxele de participare: Solo – 45 Eur, Duo/Trio/Quartet – 20 Eur, Group/Formation – 15 Eur. Ultima zi de înscriere este 20 Aprilie.

Regulamentul competiției și mai multe informații despre concurs se găsesc pe site www.bucharestdancefestival.com. Ars Nova Events oferă suport și informații pentru toți interesați la email events@arsnova.ro sau telefon 0771 118 299.