Daca si afacerea ta activeaza constant in domeniul productiei si te gandesti cum sa optimizezi cat mai bine procesele de taiere cu laser pentru urmatorul tau proiect, s-ar putea sa te intrebui care sunt avantajele acestui proces de debitare laser.

 

Probabil ca te intrebi daca este cu adevarat cea mai buna metoda de taiere folosind matritele?

 

Pentru a te ajuta sa intelegi cat mai bine in ce consta procesul de debitare cu laser am pregatit pentru tine o lista de beneficii de care sa ti cont:

 

1. Taierea este mai precisa si rapida

 

Debitarea cu laser foloseste un laser foarte puternic si concentrat pe un punct cheie pentru ca taierea sa fie mai precisa. Acest laser cand functioneaza va topi si va evapora materialul cu precizie ridicata si cu tolerante foarte mici in multe cazuri. In schimb, taierea cu plasma are de obicei o tolerata de 0.02 mm ceea ce pentru unele materiale de taiat este foarte mult.

 

Cand sunt necesare proiecte foarte bine realizate si cu precizie mare, taierea cu laser este cea mai buna alegere in acest sens. Acesta este unul din motivele pentru care debitarea cu laser este foarte folosita in multe industrii cheie.

 

2. Costurile de prelucrare sunt mai mici

 

Acesta eset un avantaj major pentru serviciile de taiere cu laser oferite de catre echipa Laser Processing Romania. Acest avantaj se datoreaza faptului ca taierea cu laser nu foloseste scule care trebuie sa fie montate sau personalizate in functie de proiect. Toate modificarile se fac pe calculator si programate pentru a taia precis materialul.

 

Pentru a crea orice fel de componenta ai nevoie de servicii profesionale de taiere cu laser oferite de catre echipa noastra.

 

Acest lucru reduce costurile generale chiar și pentru proiectele cu lot mic, în special în comparație cu uneltele și fabricarea tradiționale.

 

Instrumentele cu laser au, de asemenea, mai puține piese mobile în mișcare, ceea ce reduce costurile de întreținere și operare și ajută la reducerea costurilor de utilizare a unei companii de tăiere cu laser scăzute.

 

3. Se pot realiza proiecte foarte complexe dupa caz

 

Nu exista un mod mai precis si rapid de a taia materialele decat prin debitarea cu laser. Acesta are un fascicul cu putere mare si care se poate utiliza pentru a lucra pe sectiuni mici de pe material si provoaca o deformare foarte mica.

 

Vezi pe site-ul SKBS Romania gama noastra de conveioare si lifturi hidraulice profesionale.

Banner SapunulCheia.ro