Tăierea cu laser este una dintre cele mai economice moduri de tăiere. În ciuda popularității și a calității sale ridicate, există unele dezavantaje.

Tăierea cu laser astăzi este una dintre cele mai utilizate tehnologicii pentru a taia diverse materiale.

Debitarea cu laser este una dintre cele mai economice tehnici de tăiere a metalelor care există astăzi. Prin optimizarea corectă a parametrilor de tăiere și întreținerea regulată a tăieturilor cu laser, tăierea cu laser a tablelor oferă calitatea înaltă a tăierii. Pe lângă faptul că este folosit pentru tăierea metalului, laserul poate tăia materiale precum plastic, lemn, sticlă și alte materiale.

(P) Echipa Laser Processing va vine acum in ajutorul vostru cu servicii profesionale de debitare cu laser.

Cu toate acestea, este foarte important să puneți o întrebare despre principalele beneficii. Pentru unele materiale precum metalele, tăierea cu laser este cea mai bună tehnică de tăiere, în timp ce pentru unele alte materiale această metodă este singura alternativă. Se pune întrebarea, care sunt avantajele și dezavantajele acestui tip de tăiere?

Unul dintre avantajele principale ale acestui tip de tăiere este precizia înaltă și calitatea tăierii. Dezvoltarea tehnologiei CNC și îmbunătățirea capului tăietorului cu laser, precizia tăierii crește până la 0,02 milimetri. Pe lângă precizia ridicată, este important să subliniem timpul de tăiere din ce în ce mai scurt.

Pe lângă viteză și precizie, unul dintre principalele avantaje ale tăierii cu laser este faptul că nu există contact între instrumentul de tăiat și materialul de tăiat. O problemă majoră cu alte tehnici de tăiere convenționale este temperatura, care poate deteriora materialul. Din cauza gazelor auxiliare și a celor de mai sus, această problemă în tăierea cu laser aproape nu există.

Echipa Laser Processing va vine acum in ajutorul dumneavoastra si cu https://laserprocessing.ro/ro/servicii-sudare/

 

Banner SapunulCheia.ro