Daca si tu vrei sa faci primii pasi in lumea boxului sau deja ai experienta in acest sport de contact, probabil ca stii deja ca trebuie sa ai la indemana ta cel putin o casca de box de calitate ridicata.

 

In sporturile de contact esti expus la multe lovituri si accidentari, iar acest lucru poate sa iti dauneze. Dar daca esti bine echipat cu gama de manusi de box Knockout si cu proteza de box de la Knockout vei fi mai protejat in ring si la antrenamente.

 

Echipa Knockout Store iti vine acum in ajutorul tau cu gama de casti de box profesionale realizate din piele naturala sau artificiala pentru ca tu sa te poti antrena mai bine si sa iti cresti sansele de victorie in ring.

 

Orice casca de box trebuie sa fie potrivita pentru tine cu scopul ca ea sa te protejeze mai bine si sa iti dea sansa sa eviti cat poti de mult accidentarile urate. Astfel ea trebuie sa aiba destula spuma in acest sens pentru ca socul loviturilor sa fie bine absorbit.

 

Pe langa asta, casca trebuie sa stea fixa pe cap si sa nu se miste cand esti lovit pentru ca aceasta sa iti ofere acel grad ridicat de protectie maxima.

 

Sunt mai multe modele de casti de box din care sa poti alege – aici ne referim la acele casti de box care sunt open face – ele ofera un grad ridicat de vizibilitate dar mai putina protectie. Ele sunt recomandate pentru cei care au deja 1-2 ani de zile de sparring-uri regulate.

 

Pentru incepatori recomandam gama de casti de box Knockout Face Saver care ofera cel mai ridicat grad de protectie atat pentru pometi dar si pentru tampla si cap.

 

Alege de pe www.knock-out.ro echipamentele sportive potrivite si devino un luptator mai bun pe zi ce trece.

Banner SapunulCheia.ro