5 pasi pentru a te prezenta la un interviu

0
677

Intotdeauna trebuie sa mergem pregatiti la un interviu, din toate punctele de vedere. Atunci cand doresti sa te angajezi, trebuie sa tii cont de cateva lucruri foarte importante pentru a fi un concurent pe cinste pe postul pentru care aplici.

1.       Cerceteaza domeniul si job-ul pentru care aplicishutterstock_94552174

 Niciodata sa nu mergi la un interviu nepregatit/a. Citeste despre angajator, analizeaza-le site-ul si toate articolele, comunicatele de presa, sa ai cat mai multe informatii despre ei si despre modul in careisi desfasoara activitatea. Vei avea un avantaj fata de ceilalti candidati, vei stii um sa te adaptezi oricarei intrebari si prezinti siguranta de sine.

2.       Imbraca-te adecvat

Inainte de interviu, alege-ti cu grija tinuta. Conteaza foarte mult modul in care te prezinti. Trebuie sa iti alegi inteligent outfit-ul si sa ai o atitudine serioasa dar in acelasi timp entuziasta si sa se vada dorinta de implicare. In principiu, prima impresie conteaza extrem de mult si e important sa tii cont de toate detaliile pentru a iti crea o imagine frumoasa in fata angajatorului.

3.       Trebuie sa ajungi la timp

Niciodata sa nu intarzii la un interviu de angajare. Trebuie sa fii mereu cu 5-10 minute mai devreme si sa arati ca pentru tine programul de lucru conteaza foarte mult. Sa ajungi la timp inseamna ca esti o persoana care ii respecta pe ceilalti. Daca totusi se intampla sa intarzii, anunta in prealabil cu un telefon.

4.       Limbajul corpului si contactul cu ochii

Este de asemenea foarte important sa ai un limbaj al corpului cat mai adecvat. Renunti la ticurile nervoase si adopti un comportament profi. De asemenea, stabileste contactul vizual.

5.       Pregateste-ti intrebari pentru finalul interviului

Pregateste-ti cel putin 2 intrebari pentru a-ti manifesta interesul pentru firma si pozitia pentru care optezi. Dupa interviu, daca nu primesti un telefon, suna recruiter-ul sau compania. Acest lucru denota faptul ca esti interesat/a si ca iti doresti mult acest job.

 

Acestea au fost doar cativa dintre pasii pe care ar trebui sa ii urmezi inainte de un interviu. La Videochat in Bucuresti fetish, Fetish World, conteaza foarte mult atitudinea unui model si cat de mult doreste sa se implice. Conteaza foarte mult respectarea unui program de lucru.

 

Orice job, din orice domeniu, isi doreste seriozitate din partea ta. Nu uita, totul sta in atitudine!

 

Banner SapunulCheia.ro