Ca sa va raspund la intrebare: E minunat sa vezi Calea Victoriei, sa lucrezi la un minut de Metrou si sa iti placa sa muncesti intr-o zona atat de frumoasa. Eu sunt Nicoleta si sunt model la Victory Studio. E cel mai tare studio in care as fi putut sa lucra vreodata. Victory nu a fost prima mea alegere, am mai lucrat prin alte studiouri  dar nu am fost niciodata atat de multumita!

De cand lucrez aici imi permit cam orice, imi permit sa merg sa imi cumpar haine, fara sa ma uit la bani, imi permit sa mananc in oras si sa imi comand ce vreau eu, imi permit sa merg si sa ma plimb oriunde. De exemplu, ultima vacanta a fost in Tenerife, acum 1 luna si jumatate. Am stat o saptamana si m-am distrat foarte mult. Imi place la nebunie sa ma trezesc dimineata si sa am o situatie financiara frumoasa si o stare buna! Le am pe amandoua.  

Victory promoveaza performanta si implicarea. In studio se lucreaza cu cea mai noua si de calitate aparatura si le pune la dispozitie modelelor cele mai bune conditii de lucru.

Trebuie sa mai stiti ca atunci cand va hotarati sa deveniti modele, trebuie sa puneti mai multe lucruri pe foaie. Seriozitatea si implicarea sunt cele mai importante calitati de care trebuie sa dati dovada. Nu e usor sa fii un model care castiga mii de $. Nu e usor sa ajungi in Top daca nu muncesti suficient. Mie mi-a luat ceva timp pana sa ajung sa cunosc domeniul sis a lucrez asa cum trebuie. Un plus al job-ului de model este faptul ca poti castiga bonusuri ca supliment al castigurilor tale. Intr-adevar, acest lucru necesita multa munca si are ca baza o dorinta foarte mare de a-ti asigura o situatie financiara asa cum si-ar dori oricine.  

Acum nu mai trec pe langa magazine gandindu-ma ca intr-o zi imi voi permite perechea aceea de pantofi care imi tot face cu ochiul. Nu ma mai gandesc ca maine iar nu o sa am bani sa imi iau rochia pe care mi-o doresc de ceva timp. Acum totul s-a schimbat. Muncesc si am ce imi doresc! Muncesc mult si imi place siguranta si independenta financiara!

 

Va recomand cu mult drag Victory Studio, Studio videochat din Bucuresti Piata Victoriei! Sper sa ne cunoastem!business52 

Banner SapunulCheia.ro