FintechOS aduce vicepreşedintele Salesforce.com în poziţia de Chief Revenue Officer pentru a coordona expansiunea globală

0
32

Bucureşti, 02.04.2019. FintechOS, companie specializată în accelerarea transformării digitale a instituţiilor financiare, anunţă aducerea în echipa de management a lui Leon Stevens, un executiv cu peste 25 de ani de experienţă în industria de software. Steven se va ocupa de accelerarea dezvoltării afacerilor și de coordonarea expansiunii globale. În trecut, a ocupat poziţii de top şi a dezvoltat operaţiuni pentru companii precum Salesforce, IBM, HP sau Symantec.

Inainte de FintechOS, Stevens a fost vicepreşedinte UK şi EMEA în cadrul Salesforce.com pe segmentul serviciilor financiare, şi Global VP Cloud Operations pentru BMC. Anterior, Stevens a ocupat poziţii executive globale în IBM şi HP pentru clienţi din zona serviciilor financiare.

“Am găsit la Stevens o combinaţie rară a două elemente esențiale: o înţelegere foarte bună a tehnologiilor moderne şi o experienţă ridicată în construcţia şi managementul de echipe mari de vânzări, marketing şi suport tehnic la nivel global. Mă aştept să aducă mai mult focus şi claritate în strategia comercială FintechOS.” declară Teodor Blidăruş, CEO FintechOS.

Stevens deţine o licenţă în informatică de la University of Bristol şi are un master în Inteligenţă Artificială cu specializare pe Inginerie și aplicații de business.

“De-a lungul carierei mele, am avut privilegiul de a lucra cu mai mulți directori executivi din industrie, ajutându-i să găsească cele mai bune soluții la cele mai dificile provocări ale mediului de afaceri și IT. Încă din prima clipă, am văzut în platforma FintechOS soluția optimă pentru a aborda, alinia și spori nevoia de transformare digitală pe care o vedem pe piața serviciilor financiare. FintechOS este unul dintre cele mai puternice startup-uri din piață. Principalele beneficii obținute de client sunt viteza și reducerea costurilor cu un factor de 10 ori, două premise esențiale pentru a face diferența.”, a declarat Leon Stevens, Chief Revenue Officer, FintechOS.