“Oamenii parasesc manageri, nu companii”, ne spun studiile empirice din domeniul Managementului. Ce calitati de success au acei manageri care reusesc sa aduca productivitatea companiilor si implicit fericirea angajatilor si care sunt abilitatile necesare pentru un MANAGEMENT DE SUCCES?
Construit sub forma unui MBA, Cursul Extensiv de Management: DIPLOMA PROFESIONALA IN MANAGEMENT organizat de CODECS isi propune sa dezvaluie o imagine completa asupra activitatii manageriale prin oferirea celor mai bune instrumente si tehnici din domeniu!

Incepand cu luna februarie 2018 CODECS organizeaza o noua sesiune a programului Diploma Profesionala in Management.

Gandit ca o cale accesibila si profesionista catre o cariera in management, programul ofera instrumentele si cunostintele privind aspectele functionale ale managementului si totodata dezvolta abilitatile absolut necesare managerilor.

STRUCTURA PROGRAMULUI:

Modulul 1 – Managementul organizatiilor si al echipelor performante (durata 3 luni)
Modulul 2 – Managementul informatiilor financiare si de marketing (durata 3 luni)
Modulul 3 – Managementul aprovizionarii si al stocurilor | Managementul productiei si al logisticii (durata 3 luni)
Modulul 4 – Viziunea globala asupra managementului (durata 1 luna)
Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2018 http://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro.

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!

Banner SapunulCheia.ro