Alegeti sa calatoriti cu Firma noastra de inchirieri autocare si descoperiti cele mai bune solutii de transport!

0
141

Firma noastra de inchirieri autocare este o companie formata din oameni care impartasesc pasiunea lor pentru transportul in grup si mobilitatea din copilarie. Ideea este de a pune profesionalismul, experienta si cunostintele noastre in slujba de a oferi cea mai buna asistenta clientilor si servicii de calitate. Personalul de la Firma noastra de inchirieri autocare a fost in sectorul de inchiriere de autocare timp de mai mult de zece ani.

Veti gasi intotdeauna pe cineva care va fi fericit sa aranjeze cea mai buna solutie pentru solicitarea dvs., folosind curtoazia, pasiunea si prietenia. De la manager la sofer, Firma noastra de inchirieri autocare poate satisface toate nevoile dvs. de transport in masini cu sofer, pentru toate destinatiile din tara.

VOCATIA NOASTRA:

Firma noastra de inchirieri autocare va sta la dispozitie pentru a va satisface toate nevoile de transport. Pentru toate calatoriile in tara si pe aeroporturi, pe teritoriul national, precum si pentru excursiile dvs., va propunem ultima noastra flota de vehicule, microbuze si autocare, toate cu aer conditionat si orice confort.

Soferii cu experienta va vor ajuta in toate calatoriile dvs. profesionale si private: transportul evenimentelor pentru persoane fizice si companii, grupuri scolare sau sportive, excursii, vizite la castele, muzee, parcuri de distractii, etc.

Servicii de transport:

Transferuri de la aeroport

Durata scurta si lunga disponibila, toate destinatiile

Excursii, tururi de vizitare, tururi de descoperire

Evenimente culturale si sportive, seminarii, congrese, expozitii, nunti

De asemenea, avem un serviciu de rezervare si asistenta foarte eficient (24h / 24h), care poate oferi tot felul de servicii: nunti, seminarii, expozitii si evenimente, turism de afaceri, vizite etc. Flota noastra de vehicule ne permite sa ne adaptam la nevoile dumneavoastra, fie ca este vorba de o persoana sau de un grup de 40 de persoane, avem vehiculele necesare pentru transportul dumneavoastra, cu tarife adaptate si foarte competitive.

Fiecare membru al personalului de la Firma noastra de inchirieri autocare este bine pregatit si instruit constant pentru a indeplini nevoile rolului pe care il joaca in cadrul companiei noastre.Autobuzele si autocarele sunt reparate, verificate, curatate si conduse de personalul de la Firma noastra de inchirieri autocare, pentru a oferi cele mai bune servicii in ceea ce priveste confortul si siguranta.

Atat personalul de ingrijire a clientilor, cat si multi dintre soferii nostri sunt vorbitori de engleza, pentru un contact direct si mai usor cu clientul sau agentia si pentru a sublinia pe deplin nevoile clientilor.

Cu Firma noastra de inchirieri autocare puteti cere sa ajungeti la fiecare destinatie, veti fi intotdeauna siguri ca va fi oferit un serviciu de calitate, la timp si fiabil. Aveti posibilitatea sa alegeti dintr-o mare varietate de vehicule, de la autobuze de inalta capacitate, pana la autocare de lux, gasindu-va intotdeauna curtoazia si profesionalismul obisnuit. Doar intrebati in care destinatie doriti sa ajungeti si vom fi fericiti sa va oferim cele mai bune servicii, fericit sa impartasiti cu dvs. cea mai buna experienta de calatorie !

Suntem rapizi, cu soferi calificati, capabili sa evite traficul, pentru a va duce la destinatie cat mai repede posibil, fara sa uite sa fie amabili si de ajutor. Alegeti sa calatoriti cu Firma noastra de inchirieri autocare si descoperiti cele mai bune solutii de transport privat de grupuri la preturi ieftine!