Atena, Grecia – 12 noiembrie 2021 – Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat că două dintre soluțiile sale wireless de top, WiBAS™ G5 evo-BS, WiBAS™ G5 Connect+, care funcționează în banda de frecvență de 24 GHz, au obținut certificarea Innovation, Science and Economic Development Canada (ISED). De asemenea, echipamentul radio de transmisiuni in banda E al companiei, UltraLink™-GX80, ideal pentru utilizarea în aplicații complexe, aplicatii care necesită capacitati de transport similare cu cele furnizate prin intermediul conectivitatii pe fibră optica, de până la 10 Gbit/s full duplex, a obținut certificarea in conformitate cu reglementările autorității canadiene.
“Obținerea recunoașterii de către ISED arată că portofoliul nostru de produse de înaltă calitate are capacitatea de a răspunde cerințelor de pe toate piețele din întreaga lume. De fapt, suntem în curs de testare a platformei WiBAS G5 de 24GHz cu un client interesat, deoarece Canada este o locație premium pentru testarea FWA suburban și rural. Sistemele noastre WiBAS™ G5 evo-BS, WiBAS™ G5 Connect+ și UltraLink™-GX80, în deplină conformitate cu cerințele ISED Canada, pot contribui la îmbunătățirea conectivității țării și pot oferi capacități multi- Gbit/s”, a declarat Dimitris Pantelopoulos, Director R&D la Intracom Telecom.
UltraLink™-GX80 este un sistem radio de transmisiuni in banda E, de ultimă generație, care oferă cel mai mare castig al sistemului la o viteza de transfer de 10 Gbit/s, latență redusă, functionalitati ale unei rețele de transport precum si sincronizare avansata a pachetelor, raspunzand pe deplin tuturor cerințelor de transport ale rețelelor mobile de tip 4G+ și 5G.
Stația de bază punct-la-multipunct WiBAS™ G5 evo-BS, în banda de frecventa de 24 GHz, poate funcționa alături de sistemele 5G, folosind canale adiacente, datorită modalitatilor de implementare prin software-ului său inteligent.
WiBAS™ G5 Connect+ WiBAS™ G5 este o stație avansată de tip terminal pentru operatorii care implementarea rapida a unor servicii de bandă ultra-largă pentru abonați și este remarcabil de flexibilă, deoarece poate funcționa atât în mod TDD, cât si FDD, în spectrul de 24 GHz.

Banner SapunulCheia.ro