Atena, Grecia – 22 noiembrie 2021 – Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat finalizarea cu succes a testelor de laborator și de teren ale sistemului său radio WiBAS™ G5 PtMP (point to multi point) la o serie de furnizori de servicii 5G din America de Nord, Europa și Asia-Pacific, utilizând spectrul lor de 24GHz, 26GHz și 28GHz.

Mai exact, în a doua jumătate a anului, compania a efectuat cu succes cinci teste ale sistemului WiBAS™ G5 în laboratoarele și pe site-urile operatorilor de telecomunicații, unde sistemul a demonstrat servicii fără întreruperi și performanță operațională. După ce a finalizat cu succes toate testele efectuate, sistemul WiBAS™ G5 și-a reconfirmat capacitatea de a furniza câteva sute de Mbps abonaților la distanțe de peste 5 km.

John Tenidis, Marketing Director al Wireless Solutions Portfolio la Intracom Telecom, a declarat: “În urma acestui test, Intracom Telecom a obținut un rezultat foarte bun: “Dorim să mulțumim companiilor participante pentru că ne-au oferit oportunitatea de a demonstra, în laborator și pe teren, performanța superioară a noului sistem WiBAS™ G5, care este conceput pentru conectarea locuințelor și a companiilor din zonele suburbane și rurale. Această platformă preia tehnologia matură WiBAS™ și îmbunătățește hub-ul și terminalele de abonat cu software inteligent integrat. Datorită acestuia, echipamentele radio pot funcționa alături de sistemele 5G în canale mmWave adiacente.”
Tehnologia WiBAS™ PtMP (point to multi point) de la Intracom Telecom a devenit alternativa preferată la soluțiile de acces prin fibră optică și cupru în Europa, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu și Africa. Implementările recente, de succes, ale rețelei FWA ale companiei sunt realizate cu operatori și ISP de top din Italia, Spania, Indonezia, Nigeria și Arica de Sud.

Banner SapunulCheia.ro