Cu totii iubim soarele. Razele sale calduroase si luminoase pot oferi confort fizic, ajuta la sintetizarea vitaminei, ajuta plantele sa creasca si ridica nivelul de endorfine din corp. Aceleasi raze pot fi si periculoase, insa. Expunerea la soare pe o perioada lunga de timp poate sa  duca la aparitia pistruilor, a cosurilor, a venelor varicoase si in cazuri grave, la cancer de piele.

Este bine sa te expui la soare, insa nu mai mult de 20-30 de minute in fiecare zi. In tot restul timpului trebuie sa stai in locuri racoroase si umbroase. 

Fabricadejaluzele.ro – sursa ta de umbra 

Pentru a obtine aceste locuri racoroase si umbroase trebuie sa investesti in accesorii care sa tina soarele la distanta, atat atunci cand iti petreci timpul in exterior, cat si atunci cand iti petreci timpul in interior.

Fabricadejaluzele.ro este cea mai buna solutie pe care o ai la dispozitie atunci cand vrei sa te bucuri de o umbrire eficienta. Cu o varietate mare de produse, atat pentru umbrire de interior, cat si pentru umbrire de exterior, acest producator reuseste sa iti ofere flexibilitatea de a controla nivelul de lumina din incaperi sau de pe terasa.

Care sunt principalele avantaje pe care ti le ofera Fabricadejaluzele?

1. Iti pune la dispozitie o varietate uriasa de produse. Pentru umbrirea de interior ai de ales intre jaluzele verticale sau orizontale, rulouri screen, rulouri movie, jaluzele romane, jaluzele plisate, rolete textile, rolete zebra sau panouri japoneze. Toate pot fi personalizate in functie de dorintele si nevoile pe care le ai. 

Pentru umbrirea de exterior ai de ales intre jaluzele exterioare, copertine, pergole, plase de insecte, jaluzele zipscreen sau rulouri exterioare.

2. Beneficiezi de montaj profesionist si de garantie generoasa, atat pentru produsele pe care le cumperi, cat si pentru montaj;

3. Indiferent de solutia de umbrire aleasa, ai garantia unor materiale de foarte buna calitate, usor de folosit si de intretinut;

4. Te bucuri de preturi echilibrate. Pretul este intotdeauna un criteriu important. De multe ori, un pret mic inseamna calitate indoielnica si un pret mare inseamna produse de buna calitate. In cazul fabricii de jaluzele, pretul este unul foarte bine optimizat in asa fel incat sa fie cat mai mic si sa asigure o calitate superioara;

5. Te bucuri de intretinere si service. Dupa ce au fost montate jaluzelele au nevoie de intretinere. In timp, oricat de bune ar fi, pot dezvolta anumite defectiuni. Atunci cand apar defectiunile, tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la profesionistii de la fabricadejaluzele. Acestia iti ofera consultanta post vanzare si te ajuta sa te bucuri din plin de produsele pe care le-ai cumparat.

 

 

 

Banner SapunulCheia.ro