TNT Brothers, cea mai mare asociație de parașutism din România și una dintre cele mai mari din SE Europei, a împlinit săptămâna trecută 10 ani de adrenalină, libertate și prietenie, reușind să dea startul sezonului de parașutism 2020 și să reia activitatea în condiții de siguranță. În prezent sunt singurii din domeniul parașutismului care au organizat evenimente naționale precum Campionatul Național Formation Skydiving 4-way sau internaționale, cum este festivalul de parașutism Bucharest Skydiving Boogie, contribuind major în ultimul deceniu la evoluția parașutismului românesc.

Chiar dacă activitatea a fost suspendată și deschiderea sezonului de parașutism 2020 atât de așteptată în martie nu a fost posibilă, weekend-ul trecut echipa TNT Brothers a pornit motorul avionului și a dat startul sezonului de parașutism deasupra litoralului, la dropzone-ul Tuzla de la mare, urmând ca în curând să deschidă și centrul de lângă București, dropzone-ul Clinceni.

“Acum 10 ani începeam activitatea de parașutism la Clinceni, tot de atunci suntem TNT Brothers! Nici nu îndrăzneam să visez că o să ajungem să facem aproximativ 150.000 de salturi cu parașuta și că o să reușim să aducem bucuria primului salt pentru cel puțin 15.000 de oameni. Show must go on!”, a declarat Bogdan Boeru – fondator TNT Brothers.

În contextul actual, asociația TNT Brothers a dezvoltat un plan de măsuri pentru desfășurarea activității în siguranță, în colaborare cu autoritatea aeronautică, astfel încât noile reguli să fie în concordanță cu măsurile impuse de autorități. Printre măsurile luate se numără asigurarea distanțării sociale, folosirea echipamentelor de protecție, reducerea contactului cu personalul centrului de parașutism și măsuri de dezinfecție.

Cei care doresc să experimenteze saltul cu parașuta au posibilitatea de a deveni membri și de a beneficia de saltul în tandem oferit la înscrierea în asociație. Pentru că poate sări cu parașuta oricine îşi depăşeşte limitele şi îşi doreşte să se bucure de fiecare clipă la intensitate maximă!

Despre TNT Brothers
În 2010, Dragoș & Bogdan Boeru înființau asociația sportivă TNT Brothers pentru a promova în România salturile cu parașuta și preluau inițiativa de a schimba percepția acestui sport în România. Astăzi, datorită evoluției tehnicii și echipamentelor, saltul cu parașuta în tandem este unul dintre cele mai sigure sporturi din lume. În doar 10 sezoane de activitate, TNT Brothers a devenit unul dintre cele mai importante centre private de parașutism din Europa Centrală și de Sud-Est, atrăgând parașutiști cu experință sau amatori din peste 20 de țări.
Asociaţia TNT Brothers este afiliată la U.S. Parachute Association, o importantă autoritate în domeniu, şi oferă salturi cu parașuta în tandem, precum și cursuri de iniţiere şi licenţiere în parasutism, conform metodei AFF – Accelerated Free Fall, cea mai rapidă, intensivă şi sigură metodă de iniţiere în paraşutism. Instructorii TNT Brothers oferă, de asemenea, cursuri avansate pentru zborul pe burtă, free fly şi pilotarea paraşutei.

Banner SapunulCheia.ro