De-a lungul anilor, utilizările clasice ale grătarelor metalice au fost extinse cu mult dincolo de utilizările clasice ale grilajelor și au apărut multe utilizări și aplicații noi datorită ideilor inepuizabile ale proiectanților de structuri și arhitecților.

Dezvoltarea de noi metode de instalare și de noi soluții tehnice a pus producătorul în fața unor noi provocări în ceea ce privește îmbunătățirea tehnologiei de producție, asigurând astfel reînnoirea inepuizabilă a produsului în alte funcții.

Produsele noastre au devenit în prezent elemente indispensabile ale industriei moderne,

deoarece raportul dintre greutatea și capacitatea lor de încărcare prezintă avantaje semnificative față de alte soluții. Acest fapt este demonstrat în mod clar de tabelele statice. Pe lângă aplicațiile industriale, furnizăm acum produse pentru logistică, amenajări peisagistice, umbrire, design interior și, din ce în ce mai mult, pentru sectorul privat.

Sistemele noastre de acces exterior, interior și construcțiile de scări de tip MEISER au dovedit că funcția și forma pot fi combinate în instalațiile industriale.

 

Cu toate acestea, același lucru se poate spune și despre aplicațiile noastre pentru depozite, gratare de umbrire, grătarele noastre pentru acoperișuri și pentru lemn, pentru coșuri de fum și soluțiile noastre de instalare verticală din ce în ce mai frecvente. Sistemele noastre de drenaj sunt utilizate atât pentru tehnologiile de drenaj al apelor pluviale în linie, cât și pentru cele punctuale.

Departe de a fi epuizate, posibilitățile de aplicare ale produsului nu se limitează la cele de mai sus, zi de zi suntem prezenți cu succes în multe domenii noi: construcția de poduri, tehnologie teatrală, decoruri, turnuri GSM, piscine, adăposturi pentru câini, animarea fațadelor, decorațiuni, împrejmuiri, compostare, fântâni, etc.

Securitate

Siguranța la locul de muncă și prevenirea accidentelor devin din ce în ce mai importante în viața companiilor și instituțiilor. Asociațiile și federațiile profesionale, de asigurări și de prevenire a accidentelor au adoptat reguli care trebuie aplicate și care pot avea consecințe grave pentru orice companie care nu respectă aceste reguli. În plus, atitudinea și contribuția unei întreprinderi la asigurarea unor condiții de muncă sigure poate avea un impact puternic asupra imaginii sale pe piață și poate conduce la concluzii privind calitatea produselor și serviciilor sale din punctul de vedere al clientului. Costurile pe care le implică pentru companii accidentele care pot fi evitate nu ar trebui să fie neglijate.

Toate acestea sunt motive întemeiate pentru ca Grupul MEISER să se implice în această problemă. Am dezvoltat o gamă de produse pentru a vă ajuta pe dumneavoastră și pe clienții dumneavoastră să evitați accidentele, făcându-vă munca mai sigură.

Indiferent de implicațiile juridice și de costuri, trebuie reținut un lucru: succesul nostru se datorează angajaților noștri, pe care trebuie să-i protejăm.

Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.