Fiecare cornet este lucrat manual din lut, imprimat cu o textură de vafă și bine uscat în cuptor pentru a-i da rezistența necesară de a ține, pentru mult timp, o sumedenie compactă de flori parfumate, parcă aranjate cu o cupă de gelato.

Cornetul cu Flori este o marcă înregistrată “Orașul Florilor”. Deși noi avem toate drepturile rezervate asupra cornetului, voi, dragilor, sunteți cei care se bucură cel mai mult de ele.

Fondatorul Orașului Florilor, Sorin Manică, și echipa sa îi invită pe domni, doamne și domnișoare să pășească în micul colț de rai pentru a culege roadele muncii noastre. În plus, la începutul fiecărei săptămâni vom trimite aleator către unul dintre abonații noștri un cupon de 100% REDUCERE + TRANSPORT GRATUIT pentru ORICE PRODUS de pe site! Abonează-te la newsletter și poți câștiga săptămânal orice buchet vrei!

„Suntem proaspeți în peisajul florăriilor online din România, însă suntem printre puținii care oferă servicii premium: buchete făcute la comandă folosind o gamă largă de ingrediente și fire, servicii gratuite și rapide de livrare a comenzilor, client service disponibil 10 ore zilnic. Ne deschidem porțile și mai larg cu un produs lansat în premieră și exclusivitate pe piața de profil din România: Cornetul cu Flori. Mai multe detalii despre proaspătul și ineditul nostru proiect puteți afla pe www.orasulflorilor.ro” – Sorin Manică, fondator florăria online Orașul Florilor.

Având în vedere grija suplimentară necesară livrării acestui produs, deocamdată Orașul Florilor oferă Cornete cu Flori doar clienților din zona București-Ilfov. Însă restul buchetelor, aranjamentelor sau plantelor decorative, precum și serviciile aferente sunt livrate gratuit în toată țara.

Florăria online Orașul Florilor vă pune la dispoziție buchete de flori și aranjamente florale adecvate pentru o largă paletă de evenimente, personale sau corporate, ocazii, sărbători și celebrări.

Iscusiții florari din Orașul Florilor au creat peste 100 de buchete adecvate diferitelor ocazii – eveniment special (aniversare, ceremonie), celebrare (Ziua Femeii, Ziua Mamei, Valentine’s Day etc) –, care pot fi ajustate conform cerințelor clienților.

Grație serviciului gratuit de livrare rapidă, buchetul dumneavoastră ajunge la adresa aleasă în cel mai scurt timp. În plus, mesajul și “amprenta” expeditorului ajung în același timp cu florile alese mulțumită felicitării dăruite de Orașul Florilor.

Cu ajutorul serviciului de plăți online sigure, orice domn poate alege, cu zâmbetul pe față, din cele peste 100 de buchete de flori proaspete, cadoul potrivit pentru doamna sau domnișoara din viața lui.

Clienții indeciși referitor la unele aspecte ale comenzii sau care doresc să afle orice amănunt despre serviciile și produsele din Orașul Florilor sunt încurajați să apeleze la specialiștii florăriei noastre. La numărul 0743.256.525, de luni până vineri, de la ora 9 până la ora 21, veți primi îndrumări minuțioase și detaliile solicitate.

Pentru că ne mândrim cu răsaduri fertile de flexibilitate și mulare pe cerințele clienților noștri, suntem disponibili, în cazuri deosebite, și dincolo de apusul orelor de program.

Sădim necontenit buchete și aranjamente proaspete și vă invităm să le apreciați pe pagina noastră de Facebook. În plus, răspundem cu entuziasm și acuratețe dacă ne scrieți pe adresa suntem@orasulflorilor.ro.

Florile la Cornet înseamnă munca asiduă a unei echipe tinere care crede, dincolo de realizarea unei afaceri crescute din pasiune, în construirea unei comunități solide care să dea mai departe roadele încrederii și sprijinului de care beneficiază.

Noi suntem Orașul Florilor. Vă așteptăm cu drag,

Sorin Manica

Mobil: 0743.256.525
Site: www.orasulflorilor.ro
Facebook: https://www.facebook.com/OrasulFlorilor.ro

Twitter: https://twitter.com/orasulflorilorr

Pinterest: https://www.pinterest.com/orasulflorilorr/flori-%C8%99i-lucruri/landing_page_cornete_cu_flori-1200x630-Copy-BUN

Banner SapunulCheia.ro