De ce Studio20 este cea mai buna alegere pentru angajari in videochat?

0
379

Meseria de model de videochat este o alegere indrazneata. Videochatul e un domeniu controversat, despre care foarte putini oameni cunosc adevarul si detaliile pozitive din spatele acestei meserii. Pe langa veniturile fabuloase, ca model de videochat te poti bucura de conditii de lucru extraordinare, care ar intrece asteptarile oricui!

angajari in videochat

Desigur, nu orice studio de videochat iti va pune insa la dispozitie toate conditiile de care ai nevoie sa devii un model de succes si sa te dezvolti atat pe plan profesional, cat si personal. De aceea, daca esti interesata de oferte de angajari in videochat, va trebui sa alegi cu atentie! Studio20, cel mai mare studio de profil din lume, este cea mai buna alegere! Iata de ce:

1. Iti oferim contract de artist-interpret, venituri sigure si legale

Esti o tanara ambitioasa, ai peste 18 ani, arati bine si iti doresti mai mult de la viata? Alege una din ofertele de angajari in videochat puse la dispozitie de Studio20, iar toate dorintele tale pot deveni realitate! La noi te vei bucura de castiguri fabuloase, dar legale. La orice studio de videochat marca Studio20 ai lucra, vei avea o meserie cu acte in regula, pe baza unui contract de artist-interpret. La fiecare doua saptamani, cand vei incasa banii, ca urmare a angajarii in videochat, vei semna un act aditional pentru evidenta taxelor si impozitelor tale.

2. Iti garantam un venit minim de 1.000 de dolari pe luna

Acesta este valabil in primele 3 luni de activitate, indiferent de performantele tale online din aceasta perioada. Cu siguranta nu vei gasi oferte de angajari in videochat mai avantajoase!

3. Poti obtine un comision cumulativ de pana la 65% din venituri

In functie de evolutia ta in urma angajarii in videochat, poti adauga la comisionul standard de 50% numeroase bonusuri:

– 2% daca activezi online peste 90 de ore in acea perioada;

– 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada;

– 5% daca venitul depaseste 10.000$ in acea perioada;

– 5% daca ramai in echipa Studio20 timp de 12 luni complete.

4. Iti punem la dispozitie programe de training si cursuri

Ofertele noastre de angajari in videochat nu cer experienta! Trainerii nostri te vor invata tot ce trebuie sa stii pentru a deveni un model de top si a seduce fanii de pe Internet. Iti vom oferi cursuri individuale de limba engleza si cultura generala, suport de specialitate, precum si cursuri de make-up. Vom investi in tine si in imaginea ta, ca tu sa excelezi in acest domeniu.

5. Poti solicita credite fara dobanda direct de la angajator

Dupa 6 luni de la data angajarii in videochat poti solicita credite chiar de la Studio20! In plus, daca ai nevoie, te vom ajuta cu bani pentru a-ti completa garderoba si trusa de machiaj. In cazul in care vei ramane alaturi de noi minim 3 luni, acestea vor fi cadou din partea noastra.

Toate ofertele de angajari in videochat la unul din studiourile noastre asigura conditii de munca extraordinare: spatii luxoase in locatii exclusiviste, camere tematice echipate cu tehnologie de ultima generatie, tinute unice, site-uri partenere cu trafic urias etc. Astfel vei avea parte de cat mai multi membri online si vei putea ajunge sa castigi pana la 25.000$ pe luna!

Alege Studio20! Completeaza formularul „Angajari in videochat” disponibil pe site, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp. Tot ce ne dorim de la tine este seriozitate, implicare 100%, perseverenta si o atitudine pozitiva.

Banner SapunulCheia.ro