De ziua ta, Femeie, in dar ti-am adus o Cheie! este o campanie valabila in perioada 1 Martie – 8 Martie 2020 a magazinului SapunulCheia.ro. Consta in daruirea unei felicitari de 8 Martie  la depunerea oricarei comenzi.

Felicitarea daruita este o altfel de felicitare, este o felicitare cu sapun Cheia, este o Cheie aparte. Pentru impact maxim preferam sa nu o afisam. Limbajul, grafica, materialele din care este facuta sunt extrem de izbitoare si originale.

Astfel , daca esti Femeie, meriti acest Dar al nostru! Daca esti barbat, Femeia ta merita acest Dar pe care-l vei face Dar din darul nostru! Iar daca ne comunici la rubrica mesaj din comanda si numele ei, iti garantam impact maxim! Vei vedea si te vei convinge! Orice deranj iti asumi pentru ea, Femeia ta , il merita!

Istoria noastra incepe la 3 martie 1886, pe strada Traian nr 21-23 a unui oras cosmopolit din Romania, cand Lipa Braunstein obtine de la Primarie dreptul de a-si deschide fabrica (conf. istoricului Tudose Tatu in cartea „Istoria trudita a fabricilor uitate”).

Din 2011, poate din nostalgie, muncim perseverent la rescrierea unei istorii mai lungi de 100 de ani in productia romaneasca de sapun prin adaptarea la prezent, cu informaţie, inovaţie şi tehnologie contemporană.
Acum, în secol XXI, Apollo Cheia SRL, prin muncă de Om ca pe vremea lui Lipa Braunstein dar fără limitări la ingrediente ca pe Vremea lui Ceauşescu, îşi doreşte acoperirea acelui gol existent pe piaţa autohtonă, de produs românesc, şi accesul spre cea internaţională luxuriantă, naturală şi lucrată manual.

Aici, în Transilvania, România, locul unde Omul şi Natura coexistă paşnic!

 

Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here