Cel mai important eveniment de afaceri al anului din Brașov – Business to more Business are loc joi, 10 martie 2016. Conferința marchează debutul unei serii de 10 evenimente desfășurate in cele mai importante centre de afaceri din țară.

Evenimentul Business to more Business este un concept unic, parte a unui proiect național care marchează în 2016 al 6-lea an consecutiv în care aduce consultanță fiscală, financiară și legislativă mai aproape de mediul de afaceri local, precum și soluții pentru dezvoltarea afacerii în pas cu provocările transformării digitale. Seria de conferințe oferă managerilor și antreprenorilor din România instrumente utile pentru promovarea și susținerea afacerii, chiar și în condiții economice volatile.

Conferința de la Brașov, organizată la Hotel Kronwell începând cu ora 9.00, reprezintă cea mai bună oportunitate pentru companiile din Brașov și județele învecinate de a descoperi noi perspective de afaceri, dar și instrumente de dezvoltare personală adresate managerilor de companii.

Pe lângă modificările importante în domeniul impozitării directe aduse de noul Cod Fiscal, în sesiunea de consultanță fiscală, participanții la evenimentul de la Brașov vor afla cele mai noi răspunsuri în ceea ce privește absorbția fondurilor europene. Mai mult, Business to more Business aduce modalități facile și eficiente din punct de vedere al costului, respectiv instrumente inovative derivate din tehnologie și e-business, la îndemâna managerilor și antreprenorilor.

In cea de-a doua parte, evenimentul oferă sesiuni exclusive dedicate analizei inteligente a datelor, provocărilor mediului online, precum și celor mai noi tendințe in marketing și comunicare.

Business to more Business se încheie cu un workshop special de dezvoltare personală și executive coaching, în urma căruia participanții vor putea sa stabilească obiectivele de business în corelație cu echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

Programul complet al conferinței este disponibil aici: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-brasov/.

PSB_0059

,,Este al 6-lea an consecutiv în care organizăm, la nivel național, această serie de evenimente’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro. ,,Experiența anterioară, întregită de contribuția participanților la evenimentele din anii trecuți, ne face încrezători că Business to more Business – ediția 2016 – va fi cea mai completă serie de evenimente de până acum. Nu întâmplător debutăm la Brașov unde anul trecut, aproape 200 de participanți s-au bucurat și au interacționat excelent cu prezentările speakerilor noștri iar noi am putut răspunde nevoilor de informații și soluții ale mediului de afaceri local. Rezultatul a fost un succes deplin al conferinței’’, a mai spus Dumitru Ion.

Participarea la evenimentul de la Brașov este gratuită în limita a doi reprezentanți pentru fiecare companie care se înregistrează la eveniment. Pentru înregistrare și pentru participarea mai multor reprezentanți, condițiile sunt disponibile aici: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-brasov/#vorbitori-link.

Printre speakerii de la Brașov care vor susține prezentări și vor răspunde întrebărilor participanților, inclusiv în întâlniri private și gratuite, se numără: Mihail Ionescu – Tax Senior Consultant EY Romania, Roxana Mircea – Managing Partner REI Finanace Advisors, Dr. Vasile Voicu – Telekom Romania, Elena Badea – Marketing Director EY Romania,  Mihai Stănescu – Executive Coach RoCoach, Dumitru Ion – CEO Kompass Romania. Conferința va fi moderată de jurnalistul economic Radu Soviani.

Partenerii evenimentului Business to more Business organizat la Brașov în data de 10 martie 2016 sunt: Telekom Romania (Partener Principal), EY Romania, Microsoft, RoCoach, Safety Broker, REI Finance Advisors, Kompass Romania, iar Sponsorul evenimentului este Travis.

Conferința este susținută prin parteneriate media de: AGERPRES, Radio România Târgu Mureș, Transilvania Business, Kiss FM Brașov, Jurnalul de Afaceri, Evenimente Biz, Manager Express, MANPRES, PRBOX.ro, SpatiulConstruit.ro, Calendar Evenimente, Investclub,  RBE Connect, Cariere, Bună Ziua Făgăras, Radio Star FM si Radio Super FM.

Conferința națională Business to more Business include în 2016 mediul de afaceri din Brașov (10 martie 2016), Iași (23 martie 2016), Arad (7 aprilie 2016), Ploiești (14 aprilie 2016), București (18 mai 2016), Sibiu (26 mai 2016), Constanța (16 iunie 2016), Cluj-Napoca (13 octombrie 2016), Galați (10 noiembrie 2016),  Oradea (24 noiembrie 2016). Totodată, în octombrie 2016, la București, Doingbusiness.ro organizează evenimentul CEO Conference.

Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here