In orice fel de sport de contact din Romania si din lume precum MMA, Muay Thai, Kickboxing, etc o sa vezi in salile de lupta minim un sac de box la care sa te poti antrena in voie.

 

Aceste piese de echipament sunt foarte des intalnite in lumea sporturilor de contact datorita calitatii lor, sansei pe care o ofera sportiviilor ca ei sa se antreneze mai bine si usurintei de antrenament.

 

Sacul de box trebuie sa fie ales dupa criterii strice de care sa tii cont daca iti doresti sa te antrenezi cat mai bine si la un nivel ridicat.

 

In primul rand trebuie sa tinem cont de materialul sacului de box – acesta poate sa fie din piele naturala sau artificiala pentru ca acestea 2 sunt cele mai bune pentru saci pentru ca sunt foarte durabile.

 

Dupa care trebuie sa te hotarasti care este dimensiunea sacului de box poate sa fie de 1.20-1.60 metri. Daca vrei sa te antrenezi doar pe brate alege sacul de box de 1.20 dar daca vrei sa te antrenezi si pe lowkick-uri alege acei saci de 1.80 cm.

 

Sunt mai multe tipuri de saci de box din care sa alegi pentru a te antrena asa cum trebuie. Sacii de box de nivel mediu includ sacul efectiv, cel de uppercut, saci rapizi, etc. De cele mai multe ori un cumparator achizitioneaza sacul greu. Acesti saci de box iti vor oferii mai multa rezistenta si putere in lovituri care sa te ajute sa te antrenezi asa cum trebuie.

 

Pe www.knock-out.ro gasesti acum o gama variata de saci de box diversi pentru ca tu sa te antrenezi in cele mai bune conditii.

Banner SapunulCheia.ro