Se spune ca timpul si destinul nu pot fi controlate, timpul trece atat de repede incat nici nu realizam, iar destinul ne poarta acolo unde trebuie sa ajungem, indiferent de alegerile pe care le facem zi de zi.
Povestea Ciserom a inceput acum 90 ani la Sebes si continua si in ziua de astazi, deoarece este sinonimul calitatii productiei textile romanesti si o mandrie nationala. In cateva cuvinte: aceeasi familie mare, aceiasi oameni devotati si aceleasi sosete colorate care sa-ti completeze zilnic stilul si tinuta.
Compania are astazi 320 angajati, un flux tehnologic modern, o productie anuala de 10 milioane perechi de sosete, dintre care 30% sunt exportate in tari precum Germania, Italia, Anglia, Franta, Irlanda si Elvetia. Sosetele Ciserom sunt fabricate dupa cele mai inalte standarde de calitate, cu atentie la detalii si grija pentru cumparator. Fibrele naturale din tesatura acestora permit pielii sa respire si absorb eficient transpiratia. Bumbacul este un material confortabil si lejer, rezistent la temperaturi ridicate si cu o putere mare de absorbtie a umiditatii, calitate care il recomanda pe timpul verii.
Marina Almasan, producator TV
„Iubesc brandurile nationale. Purtam sosetele Ciserom si inainte sa aflu de aniversarea de 90 ani a companiei. Acum o fac cu si mai mare bucurie! Imi doresc ca noi, romanii, sa sustinem produsele Made in Romania si sa ne mandrim cu reusita acestora.”

Banner SapunulCheia.ro