In perioada 26 Septembrie – 06 Noiembrie 2019 a fost deschisa publicului expozitia multimedia “Inside Your Mind” in Strada Transilvaniei 24, Sector 1. Bucuresti.
 
Adresandu-se unui public format din tineri si persoane sensibile, inclinate spre arte, care doresc sa cunoasca mai multe despre mintea si emotiile umane si sa gaseasca solutii pentru problemele emotionale, expozitia a avut peste 180 de beneficiari, atat tineri cat si adulti, atat romani cat si persoane din Rusia, Danemarca, Italia, Spania. Textele si materialele audio video regasite in expozitie sunt atat in limba romana cat si in engleza.
 
Depresia este considerata de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii – principala cauza de de imbolnavire si dizabilitate la nivel mondial. Conform statisticilor, in Romania, la fiecare doua ore, cineva se sinucide. 
 
Expozitia “Inside Your Mind” utilizeaza tehnicile multumedia: fotografii, 2D, 3D, AR – Augmented Reality, filme si materiale video interactive pentru constientizarea legaturii dintre ganduri, emotii si realitate si intelegerea faptului ca omul este creatorul propriei fericiri. Starea de bine depinde de modul in care acesta interpreteaza realitatea prin gandurile sale si de emotiile prin care o creeaza.
 
Expozitia multimedia va fi relansata sub forma muzeului Inside Your Mind.
 
In cadrul proiectului Inside Your Mind au fost lansate 10 expozitii foto 2D si 3D in spatii neconventionale: scoli, licee, baruri – restaurante, hoteluri, cabinete, spatiu de co-working, din 4 judete: Bucuresti, Galati, Prahova, Brasov, avand peste 1200 de beneficiari din diferite categorii sociale, inclusiv tineri cu nevoi speciale.
 
INSIDE YOUR MIND este un proiect coordonat de Asociatia de Arte si Spiritualitate ZAN ART si co-finantat de Administratia Fondului Cultural National. Proiectul nu reprezinta în mod necesar pozitia Administratiei Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabila de continutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitatea beneficiarului finantarii.

Banner SapunulCheia.ro