Recrutorii doresc sa vada CV-uri personalizate si lustruite. Iata cum sa eficientizati al dvs.

Indiferent de industria in care lucrati, climatul economic actual inseamna ca este un moment excelent pentru a va lua in considerare optiunile. Romania se confrunta in prezent cu o oarecare boom de recrutare, ambele locuri de munca vacante si rate de ocupare a fortei de munca nationale atingand maxim record anul trecut, deci, daca aveti in vedere sa faceti saltul la un nou loc de munca sau sa aplicati pentru o alta functie in cadrul companiei dvs., ar trebui sa existe nimic nu te impiedica sa incepi cautarea locului de munca.

Cu toate acestea, pentru a face acest lucru trebuie sa fiti pregatiti. CV-ul dvs. este probabil cel mai important lucru despre cererea dvs. initiala: chiar inainte de interviu, modul in care va prezentati in aceste foi de hartie este ceea ce va convinge un recrutor sau un angajator daca sunteti candidatul perfect pentru acest rol. Adaugati inclusiv o scrisoare de intentie pentru a va creste sansele sa obtineri un interviu. Recrutorii care dureaza in medie sase secunde pentru a va scana CV-ul inainte de a lua decizia, trebuie sa va asigurati ca arata curat daca doriti sa va distingeti de concurenti.

Fie ca lucrati in Servicii financiare, asigurari generale sau pentru o firma juridica, este important sa stiti salariu net pe care doriti sa il obtineti. Iata cateva sfaturi pentru a va asigura ca aspectul dvs. este perfect.

Reduceti continutul

Ori de cate ori adaugati CV-ul dvs., poate fi tentant sa introduceti noile informatii in partea de sus a fiecarei sectiuni, fara a face efortul pentru a va asigura ca restul documentului este inca relevant. Daca nu sunteti atent, puteti ajunge cu un CV imens, intins, plin de informatii depasite sau inutile.

Recrutorii si angajatorii doresc sa citeasca CV-urile scurte si concise, sau „scanabile”. Faceti-le mai usor alegand si alegand cele mai relevante informatii pentru a atrage atentia angajatorului dvs. tinta si asigurati-va ca afisati doar detaliile pentru ultimii zece pana la cincisprezece ani din cariera: nimeni nu vrea sa stie daca ati detinut un rol cu ​​jumatate de norma intr-o zona conexa acum multi ani. La urma urmei, daca sunteti serios cu privire la o cariera in sectorul ales, ar trebui sa aveti mai multa relevanta,Recentexperienta pe care o poti folosi.

Pastrati-l relevant si proaspat

CV-ul dvs. ar trebui sa includa abilitatile si experienta potrivite pentru a va vinde ca candidatul ideal pentru un rol. Pentru a convinge potentialii angajatori de adecvarea dvs., pastrati-va CV-ul actualizat cu informatii, tendinte si abilitati relevante pentru industria dvs. S-ar putea sa participati la toate conferintele disponibile in sectorul dvs., dar daca nu este cel putin mentionat in CV-ul dvs., cum vor sti angajatorii cat de dedicati si de cunoscuti sunteti in domeniul dvs. de munca?

Faceti cunostinta cu formatarea dvs.

Indiferent daca solicitati o slujba la o firma juridica sau ca broker, trebuie sa va asigurati ca CV-ul dvs. este formatat corect si conceput pentru a atrage atentia unui recrutor.

Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here