Află cum ventilația corectă poate menține aerul proaspăt și sănătos în interiorul locuințelor noastre

Întocmai ca plămânii tuturor organismelor vii, și casele trebuie să poată respira cumva, nu-i așa? Trebuie să existe o modalitate prin care aerul proaspăt să intre și aerul murdar să iasă, nu-i așa? Dacă aerul din interior nu este înlocuit, se pot acumula niveluri ridicate de umiditate, mirosuri, gaze, praf și alți poluanți ai aerului proveniți din construcție – Compuși organici volatili, Radon, Dioxid de carbon, Formaldehida, Compuși organici volatili microbieni. Așadar, pentru a menține aerul în siguranță în interior, este nevoie de aer proaspăt pentru a diminua acești poluanți.

Altfel spus, pentru a asigura o calitate bună a acestui microclimat interior, trebuie adus și circulat suficient aer, ce să ajungă în toate zonele casei. Am fost învățați că pentru acest lucru există ferestre și uși, nu-i așa? Pentru aerul proaspăt. Totuși, această metodă are și dezavantaje – intră praf, căldură excesivă vara, frig iarna, poluanți, fum, chiar și gălăgie. De aceea, tot mai multe case au sisteme mecanice suplimentare pentru a adăuga fluxul acesta de aer proaspăt.

Adaugă proiectului tău de locuință un sistem modern de ventilație, cu recuperare de căldură

După cum spuneam, ventilația poate face ca din casa ta să fie eliminată umezeala, fumul, mirosurile și poluanții interiori. Se țin astfel în control nivelurile de căldură de la mansardă, umezeala etc. Printr-un flux de aer ce să nu fie întrerupt se elimină o mulțime de daune ce ne pot afecta atât pe noi, ca indivizi, cât și integritatea casei.

Folosind un sistem de ventilație performant, preiei controlul asupra fluxului de aer dintr-o locuință și te bucuri de avantaje precum:

  • Instalare facilă, atât în case noi cât și în case vechi
  • Recuperarea a 92% din căldura din aerul evacuat
  • Potrivite pentru casele pasive
  • Asigură o controlare facilă, chiar de la distanță

 

Descoperă cum funcționează aceste unități de ventilație cu recuperare de căldură și cere acum o ofertă la Case Călduroase – furnizorul tău de soluții moderne pentru locuința ta! 

  1. Elimini condensul ce provoacă daune locuinței
  2. Creezi un mediu de viață mai sănătos și reduci pericolele astmului
  3. Scazi simptomele de rinită alergică
  4. Reduci efectele Radonului
  5. Diminuezi impactul COV
Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.