Sectionale sau tip rulou, usile de garaj, au castigat rapid popularitate in randul proprietarilor de case rezidentiale. Cu actionare manuala sau automata cu telecomanda, prezinta caracteristici inovatoare de siguranta, confort si securitate, iar, prin eleganta finisajelor de suprafata, culori si stiluri, completeaza perfect arhitectura casei tale.

Noi, Paticlic SRL, nu gandim doar in termeni de usi, ci oferim solutii ce presupun o gama completa de produse de inalta calitate, o abordare orientata catre clienti cu preturi competitive si nu in ultimul rand, garantia lucrului bine facut!

Cerintele si dorintele Dvs. specifice sunt cele care stau in fruntea procesului de proiectare si fabricatie, rezultand astfel, usi de garaj caracterizate prin calitatea si individualitatea lor, pana in cele mai mici detalii. 

Va propunem o serie de modele pentru uzul rezidential al celor mai bune usi de garaj aflate in portofoliul nostru. De asemenea, va oferim, pe langa consultanta si asistenta la cumparare, montajul neceser unei bune funtionari pe toata durata de exploatare.

Produsele noastre prezinta un design modern, durabilitate, fitinguri sigure si o functionare convenabila. O gama larga de culori este disponibila, iar calitatea este garantata.

Usile de garaj sectionale  ofera securitate maxima si permit cea mai buna utilizarea a spatiului interior. Acestea sunt alcatuite din elemente individuale, asa-numitele sectiuni, conectate prin balamale, care fac posibila rularea usii in sus sau in jos pe verticala si glisarea pe sub tavan, fara sa ocupe spatiu.

Asa vei castiga un spatiu suplimentar in fata garajului, unde poti sa parchezi o a doua masina, de exemplu. 

Usile sectionale sau tip rulou nu lasa nimic de dorit: materiale robuste pentru o durabilitate mai mare si o durata de viata mai lunga a produsului, prelucrare de cea mai buna calitate si o mare varietate de accesorii suplimentare ofera fiecarui garaj un aspect individual – in conformitate cu arhitectura casei si gustul personal.

Sectiunile usii sunt fabricate exclusiv intr-o constructie sandwich cu doua fete si umplute cu un miez rigid izolant de spuma. Aceasta asigura o izolare fonica imbunatatita, o izolare termica si o functionare mai lina a usilor.

Garniturile flexibile dintre sectiuni asigura aceeasi etanseitate chiar si la temperaturi scazute. Acestea previn pierderile de caldura si mentin praful afara.  Usile sectionale de garaj, pentru sectorul rezidential, respecta toate normele de siguranta in utilizare si sunt construite sa reziste la peste 25.000 cicluri de actionare.

Banner SapunulCheia.ro