Scheffal & Scheffal anunta lansarea cursurilor de dezvoltare personala adresate copiilor cu varsta intre 8 si 13 ani si adolescentilor, incepand din data de 1 octombrie 2017. In cadrul cursurilor care se tin in zilele de duminica, intre orele 10:00 si 11:30 (pentru adolescenti) si 11:35 si 13:00 (pentru copiii cu varsta intre 8 si 13 ani), cursantii isi vor educa inteligenta emotionala prin jocuri, exercitii si discutii; isi vor stimula creativitatea prin teatru si caligrafie; isi vor imbunatati felul de a comunica si abilitatile sociale, structurandu-si gandirea prin exercitii, dezbateri, cursuri de retorica si de bune maniere. Cursurile se tin in sectorul 6 al capitalei, iar adolescentii participanti la curs vor fi implicati si in activitatile de voluntariat organizate de Scheffal & Scheffal, in urma carora vor primi recomandari personalizate.

„Este important sa nu incercam sa excelam in toate, dar trebuie sa ne cunoastem, sa stim cine suntem, ce atuuri avem, care este acel “ceva“ care ne diferentiaza de ceilalti si pe care trebuie sa-l imbunatatim pentru a avea o viata de succes, traita in mod constient. Curajul in propriile forte, stapanirea de sine, stima de sine si respectul in general, gandirea pozitiva, forta de a lua hotarari, dezvoltarea inteligentei emotionale, empatia, stiinta sustinerii parerilor proprii in mod argumentat, cunoasterea bunelor maniere, lucrul in echipa si inca multe alte lucruri, trebuie explicate, intelese si acceptate de tinerii nostri cursanti, astfel incat toate acestea sa devina “instrumente” de care sa se poata folosi cu usurinta. Le transmitem cu drag deviza noastra: “EVALUEAZA cine esti si in ce situatie te aflii, ALEGE cel mai bun drum, PLANIFICA ce ai de facut si ACTIONEAZA ACUM pentru a deveni cine vrei sa fii“ a declarat Genela Scheffal, Managing Partner Scheffal & Scheffal.

Mai multe detalii gasiti pe http://www.scheffal.org/dezvoltare-personala.html.

Detalii pentru jurnalisti:
Eleni Scheffal
Telefon: 0721.21.59.08

Despre Scheffal & Scheffal SRL

Cu o activitate inca din anul 1990 in domeniul educatiei si dezvoltarii personale, echipa Scheffal & Scheffal este formata din specialisti in domeniile educatiei, consilierii de dezvoltare personala, comunicarii si formarii. Succesele echipei Scheffal & Scheffal: 27 de ani de activitate in Romania, Germania si Austria, 27 de ani de activitati educationale, 800 de seminarii cu adolescenti. Misiunea Scheffal & Scheffal este de a-si indrumam clientii ca sa aiba succes in viata personala, profesionala si sociala.

Banner SapunulCheia.ro