Ca în fiecare an, publicația Real Estate Magazine a făcut o selecție a celor mai importanți jucători pe piața de imobiliare. Juriul, format din 9 personalități din domeniu, a evidențiat performanțele unei companii desemnate câștigătoare din cele 18 categorii. Alukönigstahl a primit premiul Real Estate 2021 pentru „Furnizorul anului de tâmplărie, pereți cortină și compartimentări”. Acest premiu încununează munca întregii echipe formată din peste 50 de membrii, al cărei nucleu lucrează împreună de peste 20 de ani. O echipă care integrează rapid colegi noi, care se perfecționează continuu și care este mereu pregătită să facă față provocărilor.
Realizările anului 2021
Una dintre cele mai importante realizări este iNOW- platforma online de expoziție digitală care a integrat o serie de webinare live și înregistrate pentru prezentarea celor mai noi soluții și tehnologii pentru ferestre, uși și pereți cortină, gândite să ofere un mediu mai sigur, mai sănătos și mai confortabi pentru cei care locuiesc sau lucrează în el.
Ne mândrim cu faptul că primele 2 firme din România certificate CE pentru fabricarea ușilor rezistente la foc folosesc sisteme Schüco. Prima clădire de birouri certificată în România drept „Casă pasivă” are perete cortină pe toată lungimea construcției, iar testele făcute au confirmat caracteristicle soluțiilor folosite (peretele cortină Schüco FWS 50.SI şi tâmplărie Schüco AWS /ADS 90.SI+). De asemenea, Dacia One, Millo Office și La Gloire sunt câteva proiecte la care am contribuit în ultimul an cu sisteme arhitecturale pentru anvelopa clădirii, care au fost premiate la diferite evenimente importante de arhitectură, declară Atilla Beer, Country Manager AluKönigstahl România și Moldova.
Susținem preocupările actuale pentru construcții sustenabile cu 55 de sisteme arhitecturale din aluminiu pentru ferestre, uși și pereți cortină certificate Cradle 2 Cradle. Acestea confirmă responsabilitatea asumată pe termen lung de furnizorul nostru Schüco de a-și aduce contribuția pentru o lume mai durabilă cu produsele și serviciile sale. Suntem mândri de contribuția noastră la proiectele pentru care am creat soluții pentru ferestre, uși glisante, uși și pereți cortină, care au obținut certificare de clădire verde la cel mai înalt nivel.
În calitate de membru în diverse organizații profesionale sau asociații non-profit am promovat principiile construcțiilor eficiente energetic și am acționat continuu pentru pregătirea profesională a partenerilor noștri și pentru implementarea principiilor de fabricație eficientă.
Performanța echipei de vânzări în 2021 înseamnă peste 300 de contracte, peste 22000 de mp de tâmplărie și peste 13000 mp de perete cortină integrate în construcții de locuințe unifamiliale și dezvoltări rezidențiale, magazine Lidl și Penny în toată țara, hoteluri și clădiri de birouri. Pentru toate proiectele, în această perioadă caracterizată de lipsa materiilor prime și de fluctuația prețurilor, echipa de achiziții și logistică a depus eforturi susținute pentru a oferi partenerilor noștri serviciile asumate.
În 2020, Alukönigstahl a aniversat un sfert de secol de activitate în România, perioadă în care a devenit un etalon de excelență și creativitate în industria sa. În cei 26 de ani de activitate din România, AluKönigstahl a asigurat cele mai eficace soluții tehnice şi a realizat peste 8.000 de proiecte şi construcții reprezentative, precum: Millo& Tandem Office, Dacia One, U Center, Ana Tower, Globalworth Square, Coresi Business Resort, SkyTower, GlobalworthTower, UBC Iaşi, Cluj şi Timişoara, Luxuria Residence, Isho Living U1 & U2, Nordis Mamaia, Neo Mamaia, Wings Cluj, Nusco City, Cortina North. Nivelul de expertiză al companiei și atenția pentru eficiența soluțiilor și sistemelor pe care le propune, transformă Alukönigstahl într-un partener de încredere atât pentru investitori, cât și pentru arhitecții care doresc să implementeze soluții inovatoare pentru uși, ferestre sau pereți cortină.
Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitaţi site-ul companiei www.alukoenigstahl.ro și paginile sale de Facebook, LinkedIn şi Instagram.

Banner SapunulCheia.ro