Ce aduce nou si de ce sa alegem tabla tip tigla Vrancea?

In primul rand se asigura o durabilitate si rezistenta superioara altor marci de tigle metalice aflate la ora actuala pe piata, ca sa nu mai vorbim de tigla obisnuita, aflata inca pe multe acoperisuri din Romania.

 In al doilea rand, tabla de tip tigla Vrancea este confectionata la dimensiunea ceruta de client. Acesta cumpara cat are nevoie, nu la tona cum era obligat cand achizitiona tigla ceramica.

In al treilea rand, calitatea montajului este asigurata si testata de montatori de inalta calificare montare care este facila si care poate fi facuta in modul dorit de cumparator.

In al patrulea rand, clientul are la dispozitia sa o gama variata de profile, culori si acoperire pentru a alege ce i se mare mai necesar pentru casa lui.

In al cincilea rand, acoperisul realizat cu tabla de tip tigla Vrancea este sigur, etans, estetic si durabil. Intemperiile ce pot apare in timp nu afecteaza cu usurinta tigla metalica.

In al saselea rand, tabla tip tigla Vrancea realizeaza economii importante in bugetul  cumparatorului prin prisma atat al costului tiglei metalice Vrancea, cat si al rezistentei sale in timp.

In al saptelea rand intretinerea este minima, iar interventiile majore sunt excluse.

In al optulea rand garantarea tablei tip tigla Vrancea este de circa 50 de ani, incomparabil mai mare decat in cazul tiglei ceramice.

Caracteristici ale tablei tip tigla Vrancea

 

Tigla metalica Vrancea este facuta dintr-un otel special, rezistent cu o grosime cuprinsa intre 0.45 si 0.5 pe suprafata caruia se aplica zinc pe ambele fete si apoi un poliester special avand culori si nuante variate, in functie de aprecierea clientului. De asemenea un factor important in construirea acoperisurilor cu tabla tip tigla Vrancea este greutatea redusa a acestui produs, de numai 5 Kg per metru patrat.

 

Recomandarea specialistilor nostri este ca tigla Vrancea sa fie folosita pe inclinatii ale acoperisurilor cuprinse intre 14 si 90 de grade. Dar chiar de la un unghi de doar 14 grade se asigura o etanseitate totala la posibile infiltratii ale apei, imposibil de asigurat cu tigla ceramica obisnuita.

De asemenea impactul asupra mediului inconjurator este minim, datorita proprietatilor ecologice ale tablei tip tigla Vrancea. Iar faptul ca este ignifuga reprezinta un alt aspect foarte important.

Avand o portanta ridicata, acoperisul nu va mai da voie aparitiei tiglelor distruse de intemperii, pentru ca acestea nu se mai desprind intr-un efect de domino la o pala mai puternica a vantului, tabla prinsa in multiple locuri cu suruburi speciale ia locul locul tiglelor ceramice aflate in numar mare si prinse arhaic, una intr-alta.

Unde este recomandat sa folosim tabla tip tigla Vrancea?

 

Evident ca oriunde se construieste sau se renoveaza. Tabla tip tigla Vrancea se imbina estetic si armonios cu aspectul cladirii, indiferent ca avem de-a face cu ceva nou sau vechi, modern sau istoric, avand proprietatea de a imbina aspectul clasic al tiglei cu calitatea si rezistenta oferita de otelurile speciale din care este confectionata.

Banner SapunulCheia.ro