implant dentar

Lipsa unuia sau a mai multor dinti te complexeaza si te impiedica sa zambesti din toata inima? Iti pui mereu mana la gura si te feresti sa nu ti se zareasca dantura, deoarece te simti rusinat de aceasta problema stomatologica? Cu ajutorul profesionistilor de la clinica stomatologica Dr. Leahu poti zambi din nou, fara teama si fara complexe.

In doar 24 de ore, poti obtine acel zambet perfect pe care ti l-ai dorit dintotdeauna, cu ajutorul celui mai eficient si mai rapid implant dentar din lume: Bredent fast&fixed. Doar in clinicile Dr. Leahu beneficiezi de calitate germana de ultima generatie si de asistenta stomatologica profesionala.

Bredent fast&fixed este un implant dentar apreciat in intreaga lume, care te va ajuta sa te bucuri din nou de viata si sa razi cu toata fiinta ta, avand increderea ca nu mai ai de ce sa fii complexat. Mai mult decat atat, viata ta sociala va fi mult mai activa si vei putea manca absolut tot ce iti place, fara probleme.

Responsabil de redarea zambetelor in cel mai scurt timp, folosind cele mai bune tehnici si cele mai bune materiale, este dr. Ionut Leahu, medic specialist cu competente in implantologie si referent Bredent.

Gratie vointei sale de fier si a profesionalismului de care a dat dovada de-a lungul intregii sale cariere, dr Ionut Leahu, specialist in implantologie si referent Bredent, este cel care a ajutat foarte multi pacienti sa isi recapete pofta de viata si increderea in sine.

Astfel, Dr Leahu a rezolvat rapid diferite cazuri legate de lipsa mai multor dinti si a tratat cu succes anodontia, boala genetica ce se manifesta prin lipsa congenitala a anumitor dinti.

Ce este un implant dentar Bredent fast&fixed? 

Implantul dentar Bredent fast&fixed este fabricat in Germania si reprezinta solutia salvatoare pentru pacientii cu unul sau mai multi dinti lipsa, pentru cei care si-au pierdut intreaga dantura din cauza parodontozei, pentru persoanele ai caror dinti nu mai pot sustine o lucrare fixa si au nevoie de suport suplimentar sau pentru cei care au proteze dentare si isi doresc o dantura fixa.

Un implant dentar fast&fixed reprezinta o investitie inteligenta pe termen lung, daca sunt respectate regulile de igiena orala zilnica si daca pacientul merge la control la medicul stomatolog o data la 6 luni.

Inovatia acestui tip de implant dentar sta in faptul ca in doar 24 de ore se executa 3 interventii diferite (extractie dentara, inserarea de implant dentar, protezarea imediata cu punte fixa), iar dupa aceste 24 ore, pacientul isi poate relua cu succes viata in ritm normal si poate manca.

Alege un implant dentar fast&fixed si nu vei regreta! 

Un studiu recent realizat de catre Louisiana School of Dentistry, New Orleans, a dezvaluit ca toti pacientii care au apelat la inlocuirea dintilor lipsa cu un implant dentar profesional au mai multa incredere in ei si si-au recapatat functionalitatea dentara la capacitate maxima.

De asemenea, rezultatele studiului au aratat faptul ca peste 80% dintre persoanele care au beneficiat de un tratament cu fast&fixed au primit numeroase aprecieri si au impulsionat si alte persoane cu aceeasi problema sa apeleze la acest tip de implant dentar. Vei vedea cum, involuntar, vei zambi mai mult si starea ta de spirit se va imbunatati semnificativ!

Pentru a fi sigur ca la clinicile Dr. Leahu te afli pe cele mai bune maini, iti spunem doar atat: indiferent de complexitatea si gravitatea unui caz, dr Ionut Leahu a obtinut o rata de succes de 100% a osteointegrarii unui implant dentar. Acesta a ales sa aiba alaturi o echipa alcatuita numai din profesionisti, care sa te ajute si sa iti redea zambetul! Gratie investitiei constante in materialele folosite, in aparatura si tehnologie, ai parte de cele mai rapide, eficiente si sigure tratamente stomatologice.

Printre clientii clinicilor Dr. Leahu se numara nenumarati straini, care au auzit de reusitele Dr Leahu si care ajung in aceasta clinica stomatologica prin intermediului serviciului de turism dentar.

Implanturile dentare de la Dr. Leahu reprezinta cea mai rapida, buna si sigura metoda de restaurare dentara prin care poti obtine o dantura frumoasa si functionala la capacitate maxima.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si alege chiar astazi un implant dentar Bredent fast&fixed. Fa-ti o programare in oricare dintre clinicile stomatologice dr. Leahu si vei obtine in doar 24 de ore zambetul la care ai visat!

Banner SapunulCheia.ro