Tractari auto Bucuresti va ofera transport de autovehicule noi, avariate, cu autoplatforme specializate in Bucuresti cat si in tara  cu posibilitatea de a transporta rapid si avand posibilitatea de a transporta 2 autovehicule simultan. De asemenea avem posibilitatea si disponobilitatea de a efectua si transport national.

Transporturile sunt facute cu autovehicule in perfecta stare de functionare, cu un personal calificat si amabil, calitatea serviciilor fiind principala noastra tinta. Tractarile sunt efectuate in urma incheierii unui contract ferm, pe baza unui bon de comanda emis de beneficiar, in perioada stabilita de timp, soferul fiind cel care preia masinile si le transporta la adresa indicata.

Tractari auto Bucuresti ofera cele mai bune servicii de transport si tractare de pe teritoriul judetului non stop in conditii de maxima siguranta datorate autospecialelor dotate cu echipament de ultima generati. Suntem intr-o permanenta cautare pentru imbunatatirea sigurantei transporturilor la preturi avantajoase si corecte.

In cadrul serviciilor de tractare:

– tractare 24 de ore din 24;

– incarcare si descarcare in conditii de siguranta ;

– asigurarea autovehiculului transportat;

– transportul persoanelor din masina la destinatia ceruta;

– repararea in regim de urgenta a sistemului de aprindere sau pornire a autovehiculului;

– reparatii ale sistemului de pornire, comutatoare, cablaj electric sau alte componente ale sistemului de pornire;

– deblocare autovehicule cu cheile in ele;

– remorcare cu macara;

– deblocare autovehicule blocate total.

Va oferim servicii de transport(tractari) de autotorisme non-stop, intern si transportul persoanelor ramase cu autovehicolul avariat. Efectuam non-stop servicii de tractari auto pe platforma si transport autoturisme intern si care detine un parc auto compus din autospecializate echipate performant si de ultima generatie.Echipa noastra de profesionisi, cu o experienta vasta, va sta la dispozitie cu masini specializate in depanarea si transportul masinii avariate.

Rapid si in deplina siguranta vom transporta masina si pasagerii, pana la destinatia dorita.Dispunem de un parc auto vast, pentru depanare-transport, cu platforma hidraulica, troliu hidraulic , furca hidraulica pentru suspendarea parti avariate a autovehiculului.Serviciile noastre sunt destinate sa va faca viata mai usoara, mai confortabila si sa va ofere siguranta oriunde v-ati afla. Pe toata durata interventiei operatorul nostru va tine legatura cu dumneavoastra, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de interventie va ajunge la dumneavoastra, precum si costurile interventiei.

Tractari auto Bucuresti efectueaza servicii de tractari auto non-stop pe platforma auto si transport autoturisme local, intern (Romania). Dintr-o preocupare constanta fata de calitatea si profesionalismul serviciilor de tractari auto pe care le prestam, putem sa actionam pentru rezolvarea problemelor dvs. in cel mai scurt timp si cu cele mai adecvate mijloace de tractare in functie de autoturismul si de complexitatea avariei survenite.

Seriozitatea si punctualitatea sunt foarte importante pentru firma fiind unul din atuurile pe care le oferim clientilor nostri dar in acelasi timp avand aceleasi asteptari si din partea acestora. Avem avantajul faptului ca experienta acumulata ne face sa privim lucrurile obiectiv, corect, vazand lucrurile si din perspectiva clientului. Experienta si studiile in domeniul efectuarii de reparatii auto, ne ajutata sa va putem consilia telefonic si in cazul unor probleme tehnice.

Banner SapunulCheia.ro