Când alegem cadoul potrivit pentru cineva drag ceva ce ne dorim țoți este să putem sintetiza relația noastră cu persoana respectivă într-un singur obiect. Acest lucrur este într-adevăr o provocare pentru mulți dintre noi mai ales când ai atât de multe opțiuni dintre care să alegi.

Din 2013 o echipă tânără de pasionați pentru frumusețe și delicatețe în rafinamentul cadourilor personalizate a realizat un magazin. Ingriko este partenerul tău în idei creative și unice când vine vorba de alegerea unei bratari, unui inel, unui colier inedit.

Bratarile personalizate Ingriko realizate din argint  925 rodiat și aur 14K au venit din dorința echipei de a aduce un sentiment unic și foarte personal asupra unui cadou care transformă o zi obișnuită într-o ocazie specială cu o amintire plăcută ce merită imortalizată.

Fă-i un cadou special și arată-i dragostea, afecțiunea și aprecierea!

Banner SapunulCheia.ro
Articolul precedentSisteme audio pentru afacerea ta
Articolul următorAndrei Stoica intră într-o nouă luptă. De această dată, pentru educație
Suntem o echipă interactivă tânără, orientată spre client și performanțe. Înființată în 2009, agenția noastră și-a respectat întotdeauna angajamentele față de clienți și parteneri. Ne bazăm pe experiența si profesionalismul specialiștilor noștri pentru a livra consultanță de marketing, SEO, Google Adwords, promovare pe Facebook, creare de site-uri web și grafică la cel mai înalt nivel!Mai întâi înțelegem nevoile afacerii tale, oferim consultanță strategică și întotdeauna vei primi de la noi servicii de calitate, la prețul corect. În cele 100 de proiecte realizate cu succes am dat dovadă de implicare și suport iar clientul mulțumit reprezintă obiectivul nostru principal! Oferim pachet complet pentru promovarea afacerii tale: începând de la strategie de publicitate, alegerea brand-ului, creare de site-uri (landing page, site de prezentare sau magazin online), grafică (logo și bannere), optimizare pentru motoarele de cautare, anunțuri si reclame prin Facebook și Google Adwords până la administrarea conturilor de Social Media (postări zilnice, cresterea notorietății si a numărului relevant de like-uri și fani). Ne găsiți în București , la biroul nostru din zona Unirea sau online. Te așteptăm să ne contactezi pentru o ofertă de pret!