Alphega Farmacie, cea mai importantă comunitate a farmaciștilor independenți, se lansează în România, fiind primul model de platformă europeană care susține dezvoltarea farmaciilor independente din piața farmaceutică autohtonă.

Alphega Farmacie va aduce farmaciştii independenţi faţă în faţă cu experți care le vor oferi consultanţă în procesul de formare şi dezvoltare a afacerii, le vor furniza membrilor ghiduri pentru implementarea unor servicii şi instrumente inovative pentru a sprijini si eficientiza gestionarea financiară și operațională, astfel încât farmaciștii independenți să răspundă eficient cerințelor pacienților, într-un domeniu din ce în ce mai competitiv.

De la lansarea sa inițială în 2001, Alphega s-a dezvoltat pentru a sprijini comunitatea farmaciștilor independenți, oferind suport celor peste 5700* de membri din opt țări. Lansarea în România contribuie la extinderea și consolidarea comunității internaționale Alphega Farmacie.
Cu sprijinul deplin al Farmexpert, care face parte din divizia de distribuție a Walgreens Boots Alliance, lider mondial în industria farmaceutică şi de frumuseţe, membrii Alphega beneficiază de avantajele oferite de apartenenţa la o comunitate europeană, dar păstrându-și independența, un criteriu esenţial pentru toate farmaciile independente.
Ornella Barra, Co-Chief Operating Officer pentru Walgreens Boots Alliance, a declarat că lansarea Alphega Farmacie va aduce noi oportunități pentru membrii săi din România “Suntem bucuroși să extindem comunitatea Alphega Farmacie în România. Farmaciștii independenți vor avea astfel acces la servicii și produse inovative, își vor îmbunătăți oferta și vor contribui la creșterea profitabilității afacerii lor, în timp ce își mențin independența.”

Miruna Sprințeroiu, farmacist și membru Alphega Farmacie din București a declarat “Odată cu aderarea la Alphega Farmacie utilizăm tot mai mult serviciile inovative, implementăm în farmacie campanii de sănătate și beneficiem de consultanță, iar toate aceste instrumente contribuie în mod semnificativ la îmbunătățirea ofertei noastre pentru pacient. Cu ajutorul consultanților Alphega Farmacie am reușit să transformăm radical farmacia noastră de când s-a redeschis cu o nouă înfățișare – conceptul de open space și implementarea planogramelor au creat un mediu mult mai deschis în farmacie și ne-au adus mai aproape de pacienți. Misiunea noastră este să îmbunătățim starea de sănătate a comunității din care facem parte, iar cu ajutorul Alphega Farmacie credem cu tărie că vom reusi sa ne diferentiem.”
Caitilin Sorrell, Managing Director, Alphega Pharmacy Europe, a conchis: “Suntem încântați să lansăm Alphega Famacie în România, prima comunitate destinată farmaciilor independente. Alphega Farmacie înțelege cât de important este pentru farmaciști să își păstreze independența și prețuiește cultura acestora construită de-a lungul generațiilor. Alphega își ia angajamentul să sprijine farmaciștii independenți pentru a-și îndeplini potențialul lor în calitate de profesioniști în domeniul sănătății și pentru a contribui la îmbunătățirea vieții comunităților pe care le deservesc”
Despre Alphega Farmacie
Alphega este o platformă europeană al cărei scop este de a îmbunătăţi sănătatea şi calitatea vieţii comunităţilor în care este prezentă, oferind o viziune de viitor pentru farmaciile independente.
De la lansarea sa inițială în 2001, Alphega s-a dezvoltat pentru a sprijini peste 5700* de farmacii independente, în opt țări – Cehia, Franța, Italia, Spania, Olanda, Germania, Marea Britanie și Turcia.
În calitate de furnizor de servicii cu valoare adăugată, Alphega îşi încurajează membrii să pună la dispoziţia pacienţilor soluţii personalizate, astfel încât aceştia să beneficieze de o îmbunătăţire a sănătăţii.
Alphega oferă farmaciilor independente avantajul asocierii cu un brand internaţional de notorietate, consultanţă în afaceri, soluţii pentru o operare eficientă în farmacie, precum gestionarea corectă a fluxului de pacienţi și a vânzărilor aferente, sprijin în modelarea rolului farmacistului și posibilitatea de a fi un membru activ al unei rețele de colegii locale, naționale și europene.
Cu sprijinul deplin al Alliance Healthcare, parte a diviziei de distribuție farmaceutice din cadrul Walgreens Boots Alliance, Inc (Nasdaq: WBA), membrii Alphega beneficiază de avantajele oferite de apartenenţa la o comunitate europeană, păstrându-și independența, un criteriu esenţial pentru toate farmaciile independente.
Pentru mai multe informații despre platforma europeană Alphega, vă rugăm să accesați site-ul http://www.alphega-pharmacy.com
* La data de 31 august 2016 (cu excepția investițiilor de capital)
Farmacie

Banner SapunulCheia.ro