Sisteme audio pentru afacerea ta

0
513

Suntem în toiul verii, iar restaurantele, cafenelele și terasele de tot felul sunt din ce în ce mai aglomerate. Sigur că toți proprietarii de astfel de afaceri doresc să atragă clienții în restauarantul sau cafeneaua lor și se întrec în oferte, intrând astfel într-o competiție. Cum atragi clienți în restaurantul tău? Cum creezi o atmosferă care să determine oamenii să revină cât de des se poate în locația ta? Nu este suficient doar să oferi mâncăruri, deserturi și băuturi atrăgătoare, trebuie și servirea să fie la înălțime. Și chiar dacă aceste aspecte sunt rezolvate, tot mai este de lucru; dacă atmosfera nu este primitoare, relaxantă, prietenoasă, dacă muzica este difuzată neuniform sau e prea tare și agresează clienții, toate eforturile sunt în zadar. Sonorizarea trebuie să fie uniformă, de fundal dar totuși să acopere zumzetul de printre mese, astfel încât să oferi clienților intimitatea necesară conversațiilor private. Noi cei de la Amro Electronic Grup cunoaștem foarte bine nevoile unui restaurant deoarece am lucrat cu multe până în prezent și în ceea ce privește sonorizarea ambientală, putem să îți oferim cele mai bune soluții. Deja ni s-a dus vestea că deținem cel mai bun raport calitate-preț. De ce să nu profiți și tu de acest fapt și să investești într-un viitor luminos al afacerii tale? Iată câteva sisteme de sonorizare ambientală complete, ușor de utilizat, cu performanță superioară garantată, pentru o atmosferă primitoare:

Kit de sonorizare ambientală pentru terase – acesta asigură o acoperire uniformă, oferind o atmosferă placută și relaxantă pentru clienții dumneavoastră. Kit-ul este compus din mixer audio cu amplificator putere de 120W, un CD player profesional cu MP3, intrare USB, SD Card și tuner digital AM/FM, 4 boxe de exterior tip proiector de sunet, rezistente la praf și intemperii. Sistemul este conceput pentru o terasă cu dimensiuni de cca. 60 -70 mp.

Sistem de sonorizare complet pentru restaurant – bistro de cca. 80 – 100 mp; acest sistem audio este compus dintr-un mixer amplificator de putere 180W rms, boxe audio cu montaj ingropat în tavan, incinte acustice de tavan fals, coloane audio de 10W și un CD Player cu mp3, intrare USB – SD card și telecomandă.

Sistem audio complet pentru sonorizarea ambientală a restaurantelor cu terase – este destinat pentru două zone, atât pentru interior, cât și pentru exterior; sistemul acesta este compus din mixer audio cu amplificator putere de 180W, un CD player profesional cu MP3, intrare USB, SD Card și tuner digital AM/FM, 4 boxe de exterior tip proiector de sunet, rezistente la praf și intemperii, respectiv 6 incinte acustice de tavan pentru interior. Sistemul este prevăzut cu atenuatoare de volum, utilizarea lui este simplă, nefiind nevoie de cunostințe tehnice avansate.

Kit de sonorizare live pentru restaurante și pensiuni – acesta vă aduce, odata cu achiziționarea lui, un sunet perfect și puternic, în sonorizarea completă pentru restaurant sau pensiune. Kit-ul audio Proel este compus din 2 buc. TOP PROEL (FLASH12HDA), 2 subwoofere PROEL (SW118A) si 2 accesorii PROEL (KP210). Sistemul de sonorizare pensiune/restaurant te ajuta sa oferi un sunet puternic si dinamic pentru orice tip de petrecere sau eveniment.
Pentru secificații tehnice, oferte și alte detalii, intrați pe www.amro.ro, contactați-ne și specialiștii noștri vă vor oferi consultanță în algerea echipamentelor audio potrivite spațiului din restaurantul și terasa dumneavoastră!

www.amro.ro

Banner SapunulCheia.ro