Atena, Grecia – 11 octombrie 2021 – Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat disponibilitatea R10, a platformei sale de ultimă generație Network Lifecycle Management, uni | MS ™.
Furnizorii si operatorii de servicii de comunicații pot acum sa experimenteze noi aplicații de automatizare a ciclului de viață al rețelei (aplicații NLA), Planning-Physical interworking și mecanisme îmbunătățite de asigurare a rețelei, cu o eficienta fără precedent, oferind un concept de network management imbunatatit pe tot parcursul ciclului de viață al rețelelor lor de transmisie si de acces radio.
„Încă de la începuturile sale, platforma uni | MS ™ s-a focalizat pe simplificarea operațiunilor de rețea. Cele mai recente progrese ale platformei care combină capabilitatile de RF planning, NMS, SDN și IP / MPLS, îmbunătățesc colaborarea între factorii de decizie și simplifica complexitatea pe tot parcursul ciclului de viață al rețelei, dintr-un singur panel ”, a declarat Directorul de Marketing al Portofoliului de Soluții Wireless al Intracom Telecom, John Tenidis.
Platforma uni | MS ™ a fost implementată cu succes la peste cincizeci (50) de clienți, inclusiv furnizori de servicii de comunicații (CSP), institutii de siguranță si ordine publică și companii de utilități, sustinand aplicatiile de Mobile Backhauling, accesul wireless fix și aplicațiile site-urilor de infrastructura de telecomunicații in mod semnificativ in în regiunile EMEA și Rusia și CSI.

Banner SapunulCheia.ro