Tigara electronica

Cu atat de multe modele de tigari electronice disponibile astazi pe piata, e din ce in ce mai greu pentru vaperi, in special pentru cei incepatori, sa faca o alegere, mai ales ca acestia cauta in mod special simplitate si fiabilitate. Cei mai multi utilizatori de tigara electronica nu sunt interesati de voltaj reglabil, control al temperaturii sau rezistente customizabile, ci un produs simplu, care sa le satisfaca nevoia de nicotina si care sa ii ajute sa renunte la fumat. Pentru acestia, Joyetech a lansat modelul eGo Aio.

Joyetech eGo Aio se prezinta ca fiind o tigara electronica “all in one”, asta insemnand ca in kit-ul pe care il cumperi se afla tot ce ai nevoie pentru a vapa, cu exceptia e-lichidului: tigara electronica Joyetech eGo Aio, 2 rezistente de 0,6 ohmi fabricate din otel inoxidabil, un mustiuc de rezerva, un cablu USB de incarcare, un manual de utilizare si un card de garantie. Un mare avantaj al tigarii electronice eGo Aio este ca bateria are o capacitate de 1500 mAh, ceea ce o situeaza mult peste tigarile electronice pentru incepatori.

Joyetech eGo Aio este unul din cele mai populare modele de tigari electronice, in mod special datorita productiei mari de vapori, usurintei de utilizare si dimensiunii reduse. Alimentarea de e-lichid se face foarte usor, direct in rezervorul incorporat, care are o capacitate de 2 ml.

Joyetech eGo Aio este tigara electronica ce a facut vapatul sub-ohm disponibil pentru utilizatorii incepatori. Acest lucru este cu adevarat important, deoarece pentru cei mai multi fumatori este foarte greu sa inceapa cu un mod. Cu Joyetech eGo Aio, aceasta problema este de domeniul trecutului, orice vaper incepatori bucurandu-se acum de o productia mare de vapori si de o aroma intensa, cu ajutorul acestui dispozitiv de vapat all-in-one.

Productia de vapori al tigarii electronice Joyetech eGo Aio se apropie de cea a mod-urilor cu wattaj de 15-28W, ceea ce este cu adevarat impresionant pentru o tigara electronica pentru incepatori. Comparativ cu alte modele de aceasta dimensiune, productia de vapori si aroma redata sunt incomparabil mai bune.

Tensiunea nu este reglabila, aceasta variand intre 3,7 V si 4,2 V, in functie de nivelul de incarcare a bateriei. Acesta nu este deloc un dezavantaj, avand in vedere ca, impreuna cu rezistentele de 0,6 ohmi poti vapa la un wattaj de 15-28W, destul cat sa satisfaca majoritatea vaperilor, iar pretul complet al unui kit Joyetech eGo Aio este de numai 135 lei!

Fie ca esti un fumator care isi cauta o tigara electronica de calitate, care functioneaza bine si este usor de folosit, sau esti un vaper cu experienta care isi doreste experienta sub-ohm, dar intr-o forma mai compacta si mai simpla, tigara electronica Joyetech EGO AIO este exact ceea ce iti trebuie!

Banner SapunulCheia.ro