Bursa Romana de Afaceri alaturi de partenerul sau francez, a organizat in premiera pentru Romania, evenimentul Sourcing Day in cadrul caruia a facilitat legatura de afaceri directa intre peste 40 de firme romanesti si 15 manageri de achizitie ai grupului francez VINCI Energies.

Evenimentul a avut loc pe data de 30 Septembrie, la Hotel Novotel din Bucuresti, unde au participat un numar de aproximativ 60 de persoane cu functii de decizie in companii romanesti de top.

Ideea evenimentului de business a fost sa ofere producatorilor si furnizorilor de servicii din industriile de : petrol & gaze, electrotehnica, automatizari, nucleara, distributie si transport de energie electrica, mijloace de transport, energie termica si hydro, cai ferate, infrastructura, si energie regenerabila, oportunitatea de a intalni direct responsabilii de achizitii pe domeniile mai sus mentionate din cadrul grupului VINCI – Franta, si a discuta direct conditiile de afaceri.

Companiile prezente la acest eveniment, sunt companii cu o importanta mare in economia romaneasca cum ar fi: Automatica, Cotraco, Precia Molen Romania, Confind, Neptun, Petroconsult, Energofor, TUV SUD Romania, ICPE, ICPE-ACTEL, INSPET Ploiesti, IPIP, Energobit, Electroputere Craiova, ICME-ECAB, Eximprod Grup, Rig-Service, Metal-Somet, Indas Tech, Eltrex, Electrogrup si multe alte companii exportatoare din domeniu.

Satisfactia participantilor a venit din faptul ca intalnirile au fost one-to-one, scurte si la obiect, orientate doar pe business si exact intre decidentii care isi confirmasera in prealabil dorinta de a se intalni si a discuta afaceri.

Toti participantii si-au manifestat dorinta dea participa si pe viitor la evenimentele RBE Connect, apreciind ca in urma unor astfel de intalniri si discutii de calitate, participantii vor putea incheia noi parteneriate si isi vor putea dezvolta afacerea pe plan international.

Achizitorii au fost si ei multumiti de ceea ce au vazut si au discutat, si chiar au programat a doua zi pe 1 Octombrie o serie de vizite la cateva fabrici romanesti.

Evenimentul Sourcing Day a fost unul inovativ, primul de acest fel in Romania, care a facilitat direct B2B la propriu, un eveniment ce se alatura seriei noastre de evenimente Global Business Connect.

RBE este prima platforma de business matchmaking si marketing digital din Romania, care conecteaza oamenii de afaceri si necesitatile lor la cele mai relevante si calitative oportunitati de afaceri, finantari sau parteneri la nivel global.

RBE a primit, din partea ANEIR (Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania), diploma de excelenta pentru lansarea celei mai inovative si complexe platforme de afaceri internationale si marketing digital din Romania.

Multe companii internationale utilizeaza deja sistemul de matchmaking al Bursei Romane de Afaceri. Inscrie-te GRATUIT in directorul de afaceri si alatura-te comunitatii noastre de business.

WP_20150930_14_09_52_Pro sourcing dayWP_20150930_15_15_52_Pro sourcing day

Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.