Siguranta vine pe primul loc! Fie ca esti angajator, fie ca esti angajat, trebuie sa fii de acord ca nimic nu este mai important decat siguranta la locul de munca. Astfel, trebuie sa stii ca achizitionarea unor echipamente de protectie corespunzatoare este mai mult decat un capriciu, este o necesitate.

 

Dupa ce ai examinat atent conditiile de munca si ai analizat cerintele specifice fiecarui post, a venit momentul sa te indrepti spre un furnizor specializat in producerea echipamentelor de protectie. Iti recomandam magazinul Kronos, unde gasesti o oferta variata de produse la cel mai bun raport calitate-pret. Fiecare piesa comandata va fi confectionata in atelierele Kronos, unde poti alege materialul textil dorit, adaptate oricarei cerinte, indiferent daca vrei poliester sau 100% bumbac. Aici se produc echipamente unisex sau cu design specific pentru femei si barbati.

 

Fiind unul dintre cei mai cunoscuti producatori de echipamente de protectie si haine de lucru, Kronos isi ghideaza activitatea dupa dictonul “Responsabilitate, flexibilitate, capacitate de productie”. Pe site-ul Kronos.ro gasesti o gama variata de produse menite sa fie purtate la locul de munca, asigurand atat protectia, cat si confortul sporit al muncitorilor.

 

Indiferent daca lucrezi in domeniul public sau in domeniul privat, trebuie sa tii cont de reglementarile publice in ceea ce priveste siguranta la locul de munca. Legea nr. 319/14.07.2006 vizeaza stabilirea unor “principii generale referitoare la prevenirea riscurilor profesionale, protectia sanatatii si securitatea lucratorilor, eliminarea factorilor de risc si accidentare, informarea, consultarea, participarea echilibrata potrivit legii, instruirea lucratorilor si a reprezentantilor lor, precum si directiile generale pentru implementarea acestor principii.”

 

Fiecare articol produs si furnizat de Kronos asigura rezistenta si calitate. De la veste reflectorizante, costume de tip salopeta si combinezoane, pana la halate medicale, orice produs este gandit astfel incat sa acorde prioritate sigurantei la locul de munca.

 

Echipa de la Kronos intelege importanta construirii unui brand in ceea ce priveste identitatea unei afaceri, succesul si longetivitatea ei – de aceea, la Kronos ai optiunea de a personaliza echipamentele de protectie aferente activitatii desfasurate. Tot aici poti gasi confectii de tipul HoReCa (lenjerii de pat, fete de masa), precum si alte materiale promotionale, cum ar fi sacose personalizate. Daca vrei ca echipamentul de protectie ales pentru munca pe care o efectuezi sa fie personalizat cu brandul afacerii, nu trebuie decat sa spui ce preferinte ai.

 

Totodata, in echipa Kronos activeaza si un departament de creativitate cu care poti colabora pentru a iti crea propriul brand de la zero in cazul in care nu ai deja unul. Tinand cont de cerintele pe care le ai, de domeniul de lucru, cei de la Kronos te ajuta sa obtii logo-ul potrivit preferintelor tale, precum si paleta cromatica adecvata. Mai mult chiar, avand in vedere ca activitatea Kronos a inceput inca din anul 1992, serviciile oferite s-au diversificat. Experienta in domeniu a condus la adaugarea de noi produse si servicii deja oferite, astfel in portofoliul companiei intra obiecte din categoria textila diferite de cele care privesc echipamentele de munca.

 

Intra pe site-ul Kronos.ro, rasfoieste paginile cu modele de echipamente de protectie si alege ce ti se potriveste. In cazul in care ai intrebari, iti doresti ceva specific sau ai nevoie de ajutor la construirea unui brand, consultantii iti stau la dispozitie. Vino la Kronos si fii sigur ca gasesti cea mai buna solutie pentru siguranta la locul de munca!

Banner SapunulCheia.ro